35 123
發新話題

新增HTTP流劍1.06主程式下載點████ 直接下載主程式

取消高亮
[Close]

新增HTTP流劍1.06主程式下載點████ 直接下載主程式

有人唔識用迅雷-.-特此發依條我搞既link出黎 幫助新手-.-+

-.-+無理由唔得,除非我冇Online.不過可以試下網頁上其他的載點

流星蝴蝶劍1.06主程式 316M版本(繁體) 有效期由2006年7月9日開始數90天,無人下載自動刪檔
===================================================
1.主程式下載:禁我進入下載頁

經測試…可用Flashget (不可分割-.-)下載及 迅雷5 (可分割) 下載

2.下載左主程式之後下載 流星更新檔1.08.3

3.最後下載埋 繁體修補檔(內含有人物全開.單機.區域)

流劍1.06主程式安裝序號(如有需要)
公用安裝序列號:CNB2CDV9RS185F1D

以下的序號也可以用

1 CFDC0736303070D0
2 95d918e3d1ef61
3 19654494997df4
4 c3bd21990b3182
5 72d1e4a2c9c57b

===================================================
注意事項及須知
*先安裝1.06主程式,再更新為1.08.3版本,最後安裝 繁體修補檔

*如果你安裝 繁體修補檔 時,佢問你是否把 1.reg登錄 ,你按 ""

因為依個登錄檔可以令你玩到單人及區域,唔登錄就會玩唔到

*留意所有更新及安裝路徑 安裝預設路徑應為X:\Program Files\Meteor

進入下載頁面…如下圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

整的cd key 出來好的啵

呢個上載空間要你上線先下載到?

下載速度..好慢....

引用:
原帖由 高橋海楓 於 2006-7-10 01:37 發表
整的cd key 出來好的啵

呢個上載空間要你上線先下載到?
=.=你未講之時我係度改緊,仲有好多野改進緊

未知,佢話就係,但係我見仲有其他唔同既ip位置

用迅雷我都係咁,等一陣有百幾kb

你呢個版本是否 網絡版本 果個??

係啵
按暫停再按開始下載 的速度又快左

引用:
原帖由 高橋海楓 於 2006-7-10 01:49 發表
你呢個版本是否 網絡版本 果個??
這個http://download.apbb.com.tw/butterfly/Meteor106Limited.exe
依個一定要用迅雷,d新仔唔曉

正正正~~~~

鬼啊!
好慢哦!

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

下载几小时请问?

下不了~~~才剛開始跑一下下就卡住囉~

0得呀

一定有旗子先下載到?

呢個版本網絡用尌到嗎?

引用:
原帖由 boy123 於 2006-10-14 08:00 發表
呢個版本網絡用尌到嗎?
安裝後再下載這個更新檔更新新就ok

http://myweb.hinet.net/home10/z2000kof/MeteorPatch1.08.3.exe

35 123
發新話題