發新話題

不想再同更多人嘈,不要按入這貼

[Close]
引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 18:45 發表
重要主力唔等於要玩四輔一主

你說技能差距,不如想想技術差距吧

你想好聲好氣和你說
請不要發火
又係甘  個個都係用技術尼講
講緊數據啊   如果係甘不如索性del埋d鐵木   吊環
反正無人出   打團槍神我都會出下既  不過e+有左隊長  主力+10wo  留錢仲好啦可
題外話  我無發火  係你賴醒

樓主發表偉論

引用:
原帖由 Xan_W 於 2012-1-18 18:49 發表

又係甘  個個都係用技術尼講
講緊數據啊   如果係甘不如索性del埋d鐵木   吊環
反正無人出   打團槍神我都會出下既  不過e+有左隊長  主力+10wo  留錢仲好啦可
題外話  我無發火  係你賴醒 ...
我先前也不覺得你在發火,如果你覺得我賴醒也沒有可以方法
數據方面真的不知道如何回答你,但我想說的是.呀爾有盡力去付出

如果要刪除鐵木和吊環,我覺得興新圖沒有關事

第三句我看不懂
每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

頂 人地要上位你都冇計嫁   嘈咩姐 聽佢偉論仲好

留主 我又想問你你地到底為信長付出幾多?
付出左呢條留言?

引用:
原帖由 OΝ9當有趣 於 2012-1-18 19:10 發表
留主 我又想問你你地到底為信長付出幾多?
付出左呢條留言?
我講出黎你地又會串
咁我講黎做咩?

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 18:56 發表
我先前也不覺得你在發火,如果你覺得我賴醒也沒有可以方法
數據方面真的不知道如何回答你,但我想說的是.呀爾有盡力去付出

如果要刪除鐵木和吊環,我覺得興新圖沒有關事

第三句我看不懂 ...
姐係  你對路果個  味必1定係隊長
甘吾係隊長果d  咪好吾公平?
E+改到連顏色都吾平衡wo

引用:
原帖由 Xan_W 於 2012-1-18 19:52 發表

姐係  你對路果個  味必1定係隊長
甘吾係隊長果d  咪好吾公平?
E+改到連顏色都吾平衡wo
這樣也只是一路壓一路- -
也屬技術

笑死 有D人開呢D PO就好多人讚成.支持 樓主開就

回復 13# 的帖子

人地講事實就話人想上位

其實呢..
我同樓主立埸差唔多
始終我都係測圖人員之一...都唔會點反對既..
不過我唔係太贊成你咁做.
你又唔係唔知vllan多______
你篇野又講到咁一面倒
就算係我..有人咁話我.
我都會好似其他人既反應咁
如果係咁...呢篇野既價值都冇左啦~
何況....你都知vlan多___
你咁開post真係同自打咀巴冇乜分別

奉獻一句
同佢地講道理=晒氣
你要真係想表達你既諗法或希望佢地聽既話.
起碼唔好咁直接.
試問有邊個人會係人地嘈緊佢個陣聽佢講野
好似e+咁多人嘈緊你.我都唔知你會唔會睇我咁多廢話
發揮下你既小宇宙啦

樓主英雄你就做唔成,做狗熊啦

引用:
原帖由 HoNam11 於 2012-1-18 20:19 發表
樓主英雄你就做唔成,做狗熊啦
我有說過我要做英雄嗎?
你們就只會自作聰明?
就算我做了英雄又如何?好威?我直接說出事實真相,有錯嗎?
難度這樣又有錯嗎?
你覺得這樣炮人很爽?
我就不太覺得.

有好就要會讚 有唔好會彈 好正常姐
成日係到問人地付出幾多 有付出先比發言?
我地呢D玩家既付出 咪係比意見個製圖者囉

咪就係你呢D人引人插囉
什麼事實真相 要變通
你是誰

發新話題