發新話題

我對vlan既人好失望 想開貼鬧作者之前 反省下自己

[Close]
引用:
原帖由 rkjcnvo123 於 2012-1-15 19:54 發表
改6v6作者有問我地意見
但係點解唔見今次有問?
liked

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:45 發表

咁今次禁多人比禁大既反應 你就知道 下次有d咩改動
就應該發去信長之野望區 而唔係地圖發佈區
我第一個無去睇,我就可以就下你地既 至始之後我可以去多d既,我已經行左第1步
有時唔岩就要批評 唔接受批評果d 姐係咩?共 ...
你實戰過未先!?未既試左先講,唔好只係紙上談兵,試過幾次,真係唔行既...咪先比意見lo..
我覺得比意見好過批評,樓主都係咁諗..你地一咪話不滿...咁你點先滿意先..你咪講出黎lo..如果係可行既...我地都會採用..
唔好一咪係批評..次次都係咁...不滿就批評..但又唔比實際意見..我地又點知你地既理想改法係咩先!?
仲有..好多時都係紙上談兵,試都未試就批評..你地唔煩..我地都覺煩la係咪..
有時唔係接唔接受到批評既問題..問題係...你有冇比意見先!?

回復 102# 的帖子

哦    原來比意見=石頭=點極唔化

多謝你

喂    大家唔好嘈啦=.=  

作者開心改圖   大家開心咁玩    自我收皮la

引用:
原帖由 Knights.小龍 於 2012-1-15 19:54 發表
講左咁耐,
點解仲有人點極都唔化
理性討論 明唔明白咩叫討論?
你學咩人批評?
你口中講既意見 有 當然 只係好小部半

開個集中貼有咩問題?
老實講 係唔係一大堆人搶住開貼
就代表好有反對聲音?
點解唔可以理性D討論
...
就算你上面打左幾大段字都好
你都係一樣有手打字話人無手打字話自己
最流尾果句 你訓醒未 已經係唔理性既討論挑釁人地喇
又多1個50步笑100步既人

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 19:54 發表
一挑十。

霸氣的花汶。

佢地石頭黎架,點唔化架。

算啦,講多嘥gas。
點解唔話你地自己係石頭?
講多嘥gas?咁你E家做緊乜?
你咩新鮮GAS咁把炮?

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 19:55 發表

你實戰過未先!?未既試左先講,唔好只係紙上談兵,試過幾次,真係唔行既...咪先比意見lo..
我覺得比意見好過批評,樓主都係咁諗..你地一咪話不滿...咁你點先滿意先..你咪講出黎lo..如果係可行既...我地都會採用..
唔好 ...
爬文啦 實戰過未

引用:
一挑十。

霸氣的花汶。

算啦,講多嘥gas。
姐係唔符合你地既想法就係石頭,睇清楚你

好心個樓主講野其實經己冇乜point
仲要死雞撐飯蓋
你話比意見 唔好剩係一味批評
ok 唔只呢一個post架 出面好多post都有唔少玩家既意見
你就一味要和諧和諧 做乜野姐
好多批評既入面己經有唔少既意見 差在你有冇用心去睇一字一句
anyway由你既發言同回覆完完全全感受到你係一個好自我中心既人

引用:
一挑十。

霸氣的花汶。

算啦,講多嘥gas。

回復 108# 的帖子

人地護主汪汪黎

引用:
原帖由 坦克戰車 於 2012-1-15 19:56 發表
哦    原來比意見=石頭=點極唔化

多謝你

喂    大家唔好嘈啦=.=  

作者開心改圖   大家開心咁玩    自我收皮la
我唔覺你地係到比意見。

一味插作者,都係戈句啦,唔想講咁多。
[local]1[/local]

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 19:58 發表
我唔覺你地係到比意見。

一味插作者,都係戈句啦,唔想講咁多。
[local]1[/local]
都係果句啦
爬文啦你 一味鬧作者 gag。

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 19:57 發表

你地?

邊個你地啊?

你對號入座?

點解好似中共咁
唔比人投票先決定
珍惜眼前

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:56 發表

爬文啦 實戰過未
睇清楚d先la你..加上都唔係只係話你一個

發新話題