發新話題

[閒聊] VLAN 新廣告,大家有冇留意..

[Close]
引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-7-22 15:40 發表
你死啦,佢地有上IPVE,一陣黎揾你...
:lol 最好依家上, 我係度...

我想問遲D會唔會請人去幫手,如:暑期工/PART TIME

引用:
原帖由 威力啤酒 於 2007-7-22 16:14 發表
我想問遲D會唔會請人去幫手,如:暑期工/PART TIME
冇人工

咁醒,識得揾嘢做,以前呢D學師無錢收,最多比番車費,你願意嗎... 仲有得閒要請師父飲茶吃包添...仲要排隊,因為太多人想做...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-7-22 16:19 發表
咁醒,識得揾嘢做,以前呢D學師無錢收,最多比番車費,你願意嗎... 仲有得閒要請師父飲茶吃包添...仲要排隊,因為太多人想做...
一蚊車錢都唔比:lol

我講我,無話你...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-7-22 16:19 發表
........日本料理做學徙有錢收-,-

咁你咪去日本料理做學徙囉... 冇 人迫你...

回復 #113 死肥老蕭 的帖子

都好辛苦嫁
我朋友係星期六日做到踢哂腳

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-7-22 19:23 發表
咁你咪去日本料理做學徙囉... 冇 人迫你...
總覺得您是你在呼顥我

關我乜事,我又冇資格請人,你揾黃大老板吧....

肥佬你會唔會加分比自已嫁

你可睇我d post咪知囉..... 咁耐未試過,遲d唔敢包.. 好似三管無講唔比,不過我係唔會咁做...

discuz 唔比自己加自己分=.=

ps. 搞掂左exe3 部機, 等緊人攞走=.=

回復 #118 死肥老蕭 的帖子

d分其實有咩作用?
版主都最高級啦對於我地黎講

發新話題