發新話題

請下沉

[Close]
我都想加入探險隊 得唔得???

回復 104# 的帖子

係佢啦~~
唔該師兄

我想加入 雖然我唔係人才

真係想問
我down左spac jockey
但係一開場就 全部紫色格仔

正確既開場次序係點ga
係咪要dl個d add on野 ?

真心想加入呀 樓主 >< 個人好鍾意玩機關map  好鍾意探險既感覺

rd真係好 成日為大眾人服務

同2.6 有咩分別呀? :o :o :o :o :o :o

引用:
原帖由 teddy8648 於 2010-7-28 14:02 發表
真係想問
我down左spac jockey
但係一開場就 全部紫色格仔

正確既開場次序係點ga
係咪要dl個d add on野 ?
你未裝 Addon Support 我就冇嘢講啦 ! 快啲去 #3 下載所需工具

如果裝好哂發現天空 (skybox) 出現無數紫黑色方格 , 就跟以下方法 :

{遊戲選項} > {視訊} > {進階設定} > {著色品質 Shader Quality} 設定為 {中} 或以上 .
引用:
原帖由 simon687 於 2010-7-28 16:15 發表
同2.6 有咩分別呀? :o :o :o :o :o :o
對於事前無爬文既人 , 我只會玩引用 , 費事哂口水 .
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=258171&page=5#pid2409693
引用:
原帖由 ukiii2003 於 2010-7-28 15:00 發表
rd真係好 成日為大眾人服務
瘋狂場主 , 呢句話應該向你自己講呀嘛 ?

希望你繼續為VS01既玩家服務 , 亦為伺服與時並進 , 提供更創新既意念 .
引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-7-28 13:51 發表
我想加入:o 雖然我唔係人才
引用:
原帖由 teddy8648 於 2010-7-28 14:54 發表
真心想加入呀 樓主 >< 個人好鍾意玩機關map  好鍾意探險既感覺
等我完成第二個特輯先再收人吧 ! L4D2 探險團唔係越多人越好 , 佢成立既目的為推廣宣傳非官方地圖 , 並非完全搞小圈子 , 所以團隊中成員都擔任其角色 , 例如測試 , 影片及圖片錄製及後期處理 , 資料搜集 , 伺周場主 等等 .

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-28 16:23 發表

L4D2 探險隊又準備出動喇   ...
今次玩邊個新地圖呀?

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-7-28 17:14 發表

今次玩邊個新地圖呀?
正式 2 Evil Eyes .

個新地圖有小小lag 機 當全班屍出場果時

唔該我想入
+msn [email protected]

0.0我玩左一陣 次次係第2關某位彈game=.=

引用:
原帖由 99554499 於 2010-7-28 18:54 發表
我都係= =係唔係個map問題?

引用:
原帖由 99554499 於 2010-7-28 18:54 發表
引用:
原帖由 poohsinghi 於 2010-7-28 20:20 發表
我都係= =係唔係個map問題?
你地指 Space Jockeys ?

發新話題