發新話題

不想再同更多人嘈,不要按入這貼

[Close]
引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 18:11 發表
又多了個笑話
信長界俞未俞好笑
唔好咁啦...唔係好英雄嫁咩?唔係好威威嫁咩?
扮到死狗咁...唔好咁啦..
做你的英雄吧!漆頭皮

引用:
又多了個笑話
信長界俞未俞好笑
話你就係笑話  你真係搞笑啦 智聰哥
字都唔識多個 仲叫人回家學學語文? 柒爆

你有冇腦架?諗緊點反駁?諗快d智障的腦袋

引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-18 18:15 發表
你有冇腦架?諗緊點反駁?諗快d智障的腦袋
串你洗用腦?
浪費我時間和心思你又諗緊點串我?
每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 18:16 發表
串你洗用腦?
浪費我時間和心思
用下腦都叫浪費心思 咁你有幾無腦  唔怪得你講野咁無腦

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 18:16 發表
串你洗用腦?
浪費我時間和心思你又諗緊點串我?
算吧喇你,打個post出黎就係會比人批評,唔通你打個post出黎冇諗過點反駁人地?  

定係打出黎扮英雄咋

引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-18 18:17 發表

用下腦都叫浪費心思 咁你有幾無腦  唔怪得你講野咁無腦
真係唔明你講咩

你真係要番你學習學習
你唔明白我意思?
我係懶得理你

[/quote] 算吧喇你,打個post出黎就係會比人批評,唔通你打個post出黎冇諗過點反駁人地?  

定係打出黎扮英雄咋 [/quote]我真係無諗過

你教下我喇

引用:
又多了個笑話
信長界俞未俞好笑我中意打俞字你吹?
點夠你吹啊 打完又再編輯 !打錯字仲要係到死雞撐飯蓋 智聰哥

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 18:21 發表
真係唔明你講咩

你真係要番你學習學習
你唔明白我意思?
我係懶得理你
跟你學習如何打錯字仲要死雞撐飯蓋的霸氣?

引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-18 18:23 發表

點夠你吹啊 打完又再編輯 !打錯字仲要係到死雞撐飯蓋 智聰哥
就當我打錯字
咁點?
咩打完又編輯?我編輯唔係改錯字囉

咁你又未試過打錯字?有本事同我刷到個貼有20頁
咁你就最醒

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 18:25 發表
就當我打錯字
咁點?
咩打完又編輯?我編輯唔係改錯字囉

咁你又未試過打錯字?
咁你咪扮晒野叫人學習語文啦 一早睇到你打錯字都無出聲 廢事你條傻仔又話我捉你字塞啦!見你咁扮野叫人學習語文咪等你自打嘴巴先 !學你話齋 "吹咩"

成日問人付吾付出
有玩咪付出過囉  時間呀
我地全部玩家吾玩你玩條_咩
番去單機咩
又係一大堆無POINT既字  

引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-18 18:27 發表

咁你咪扮晒野叫人學習語文啦 一早睇到你打錯字都無出聲 廢事你條傻仔又話我捉你字塞啦!見你咁扮野叫人學習語文咪等你自打嘴巴先 !學你話齋 "吹咩" ...
你明知吹咩仲答我?
証明你無腦學學語文?
注意我一個粗口都無用就串到你咁

同你刷到一百頁都得  你咪搵藉口走人就得^^ 大返你 傻柒

發新話題