發新話題

我對vlan既人好失望 想開貼鬧作者之前 反省下自己

[Close]
引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2012-1-15 19:44 發表
有時候好想作者 改之前
大概描述內容比vlan玩家知 或者 向各大團成員參考意見
收集下意見都好 吾好只靠測圖人士+作者思唯
否則便養成現階段的效果 ...
liked

意見我就係前一頁打左啦,但係又有冇人理呢?

原來對vlan既人失望  都算係鬧人

原來叫你地反省下自己既行為   又叫鬧人  

sad   睇黎我言語都有d問題了

罵戰都冇用,一陣扣分就大家都唔想,
見你咁肉緊都係為信長好姐,
大家平心靜氣比意見,唔係執住人一點去發大黎講。

再講多句,集中一個貼講,作者會收到。
yoyoyoyo

老老實實樓主我覺得你純粹係想發洩多

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 19:17 發表
有幾多個去幫手測圖  真係為信長好   而唔係為名氣  唔係為將來係信長圖有自己個名?

我自問真係想信長可以發展落去,唔想佢沒落。

我琴晚同2個作者都測到凌晨3點

第二日,已經出新圖,可見作者好盡責,不過作者咁 ...
近日忙溫書,都沒有時間用電腦,幫不到測圖/口\
另外,樓主和幾位人士都說出了我的心聲.
VLAN WAR3界面風格教學原創者.

KillinG FlooR SnIpER.

引用:
原帖由 climbw58991 於 2012-1-15 19:48 發表
老老實實樓主我覺得你純粹係想發洩多
同意,我覺得樓主既行為同單純淨係識鬧作者既人一樣,只不過立場唔同

俾意見
我地一直都講隊長有問題E個唔係意見??
如果個個好似你禁 一見出新圖就開心到唔理改左咩野去挽
你估下會唔會有新圖在出??
你反省下好過啦  咩都只係會認同  就好(((似)))一D刷鞋仔禁

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:48 發表

再一次同你講
何謂比到意見?
係咪要打份report出黎??
紅字部分一早有唔小人講左 出圖唔洗你快 冇人逼過你幾時一定要出到
玩家既心聲:平衡上下雙方 增設新英雄 新模組
呢d我地知係要時間 所以都冇人逼過作者係某日一定要製好新圖
如果我地唔係為信長好 又洗乜比意見?你?一句想打世界比賽就轉去LOL
大佬 我地想平衡玩信長姐 打機都係求開心姐 想玩到最好
你估d人真係有諗去打咩7比賽咩
仲有d幫測圖既人 一味又係主觀咁反駁批評 真心 咁樣信長呢張圖會進步到?
我知你地辛苦 但係你地既然盡得呢份義務 就唔應該因為批評而發哂老牌咁
anyway 又樓主既言行睇得出
佢係一個好主觀既人 係心入邊已經有一把尺係到
我地講咁多野係佢眼中=廢話

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:48 發表

你既回覆咪又係無重點
都係果句啦 而家效法你
花汶:作者改 你地咪玩囉^^

一味話人冇試過認真玩幅圖就亂比意見;又唔見得你出依張圖之前捻捻其他人既想法;
唔好話我地比唔比意見啦;有心聽我地既意見就早系整依張圖之前問啦;改少少野,ok,唔洗問.
但系改隊長模式咁大既模組都唔需要問下?!作者既辛苦我都理解,但系選特首都要投票掛?!唔系你地班作者+測圖人玩曬信長地圖既命運掛?!
如果勉強要玩;團戰可能都算系幾有幫助既;但系一個普通既街場,咪個個都要搶個隊長來玩?!試問有邊個唔想有益處;公平嗎?!
要溫書見到你篇野真系要出句聲;

一挑十。

霸氣的花汶。

佢地石頭黎架,點唔化架。

算啦,講多嘥gas。

改6v6作者有問我地意見
但係點解唔見今次有問?

好老實, 真係難聽點講句。

你地冇料, 咪多D問我地大眾意見, 多D搞下投票果D等等!起馬我地唔接受你地有得賴!

唔洗晒大家時間呀?下話?我都知, 你乜聲都唔出, 都係想比大家一個驚喜姐!

但係你又做唔到, 我睇到呢次改版。第一句係諗乜?「姐係改左D乜?」

無驚喜可言!!

講左咁耐,
點解仲有人點極都唔化
理性討論 明唔明白咩叫討論?
你學咩人批評?
你口中講既意見 有 當然 只係好小部半

開個集中貼有咩問題?
老實講 係唔係一大堆人搶住開貼
就代表好有反對聲音?
點解唔可以理性D討論
有咩意見大家提出 慢慢分析
將意見集合埋一齊 作者睇既時候都方便D啦

你再回覆既時候
唔該睇清楚出面先 我眼見一大堆砲友
.新圖?隊長模式?看完笑了
.玩家的哭訴
.反對新圖內容.違反信長本身既意義.
.轉戰LOL吧 廢圖廢更新
.這個地圖上居然還有功能自稱是隊長模式
.阿升你咪覺得自己好威?

一大堆咁既貼 咁既標題
你仲同我講話理性討論 和平意見 客觀分析
你訓醒未?

發新話題