發新話題

請下沉

[Close]
嘩....人地超有心機做地圖.....

但係我都係唔係好明點樣將新地圖加入!!!

你將你dl左嘅地圖放係addon到
之後係game到開就得
如果有D地圖有sound,你就用RD大大嘅方法

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-7-26 23:39 發表
你將你dl左嘅地圖放係addon到
之後係game到開就得
如果有D地圖有sound,你就用RD大大嘅方法
3Q !

你想幫手試新map梗係最好 , 可先加入我個M群 ..........
引用:
原帖由 k378717979 於 2010-7-26 11:12 發表
我要joinbut 我有團but想入 去 help你地 ==
我叫楚軒
L4D2 探險團 並唔係正式團隊 , 亦唔係技術吹水團 , 卻是以 娛樂 和 宣揚非官方地圖 於一身既群組 , 所以任何背景人士
都有資格加入 , 特別係對非官方地圖有濃厚興趣及有意參與推廣 .

我盡快PM你 .
引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-26 00:47 發表

探險團最好係有購物插件的多人合作摸式
10幾個人一齊探險先好玩
咁有興趣 , 不如加入 L4D2 探險團隊 !

圖片試貼....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好掛住left4ead牙!!多謝哂~down緊

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-27 00:40 發表

3Q !

你想幫手試新map梗係最好 , 可先加入我個M群 ..........

L4D2 探險團 並唔係正式團隊 , 亦唔係技術吹水團 , 卻是以 娛樂 和 宣揚非官方地圖 於一身既群組 , 所以任何背景人士
都有資格加入 , 特別係對 ...
L4D2 探險團係第二匡個團?

引用:
原帖由 andrewwoong 於 2010-7-27 11:58 發表

L4D2 探險團係第二匡個團?
緊係唔係啦....
我只係隊友一個,隊長當然係RDiver

引用:
原帖由 whpigpig 於 2010-7-27 13:22 發表

緊係唔係啦....
我只係隊友一個,隊長當然係RDiver
隊長就不敢當 , 無分隊長隊員既 , 守望相助吧 !

其實我好有興趣玩非官圖-0-
但係...我想玩個D- -...人地唔玩...
XD ANYWAY~~你地多數幾時玩多架-0-...
得閒黎入你地場玩下XD

引用:
原帖由 noah2046 於 2010-7-27 19:32 發表
其實我好有興趣玩非官圖-0-
但係...我想玩個D- -...人地唔玩...
XD ANYWAY~~你地多數幾時玩多架-0-...
得閒黎入你地場玩下XD
除左「探險團」, 本M群既場主不時提供場地俾大家玩非官方地圖 , 不會跟隨主流 , 所以你放心玩吧 !

咁你乜心水地圖/戰役各大家推介 ?

回復 100# 的帖子

最近玩左幾個場-0-
DAM IT
↑呢個得3個圖, 難度就唔太高, 不過勝在場夠大, 如果玩versus 應該會好玩d, 好多位比屍攻, 但同時都有唔少位比人走, 變化上應該會比官圖多好多

CITY 17
↑呢個本人覺得麻麻地- -...同官圖好似分別不太大, 係最尾見到隻生化人死左係到xd

Burning freeze (定freezing burn- - 我唔記得個名...)
↑呢個推介, 開頭都已經有少少難度, 屍好似比較上多, 路多數係窄同埋位少, 要走好難, 去到後尾成個場都係火, 只要一行錯差唔多可以話死硬 ( 曾經試過...有個位係office 黎, 著哂火...得一條路走...但正中間係隻witch, 之後嗎...xd 因為唔小心行錯, 燒死左)

同埋你介紹既SPACE JOCKEY & mob staxxxxxm 2012 (forum 話個隻字係粗口- -出唔到...)
呢兩個場...本人得一個人玩xd 所以慘死

最衰我用PCCW 上傳速度慢,唔係的話我就可以開場

引用:
原帖由 noah2046 於 2010-7-27 21:43 發表
最近玩左幾個場-0-
DAM IT
↑呢個得3個圖, 難度就唔太高, 不過勝在場夠大, 如果玩versus 應該會好玩d, 好多位比屍攻, 但同時都有唔少位比人走, 變化上應該會比官圖多好多

CITY 17
↑呢個本人覺得麻麻地- -...同官圖 ...
Dam it 2! 以及 City 17 都係我地候選既地圖之一 , 至於 Burning Freeze 就未聽聞過 , 有機會都一試 .
引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-27 22:37 發表
開衰我用PCCW 上傳速度慢,唔係的話我就可以開場
唔駛咁勉強喎 ! 個個都開到場大家就唔駛咁煩惱 .

P.S : 你個人簽名 always 死圖

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-28 00:20 發表
Dam it 2! 以及 City 17 都係我地候選既地圖之一 , 至於 Burning Freeze 就未聽聞過 , 有機會都一試 .
唔駛咁勉強喎 ! 個個都開到場大家就唔駛咁煩惱 .

P.S : 你個人簽名 always 死圖 ...
佢想講既係......Freezer Burn
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=4457

唔知道可唔以join埋你地一齊玩呢?

發新話題