發新話題

真的忍無可忍

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 nicholas520 於 2010-3-1 23:39 發表

當好多人覺得一樣野係岩既時候..就會推翻左原本既野[不變定律]
羊群心態
按圖即可進入信長之野望區

好似係佢挑人封號先吧
願賭服輸

版主們固然辛苦,也有好多佢地講唔出的辛苦,或者可以話講出黎都無人幫到OR無人理的辛苦與難處。但系我覺得(個人意見)竟然佢做得版主,就應該考慮輸左的事情,并唔系話因為我系版主,要處理事務,所以滅號戰輸左唔洗滅號。至于有人話我地 唔知道點解招滅號戰,的確我地唔知,但系如果有苦衷,不如呢家講出黎?我相信會有好多人明白的。但系你又唔講又唔滅,就真系只會惹來更多的惡意相向。

至于佢處理事情的手法極端,我覺得無咩問題- -每個人有每個人的風格,只要佢無越權或濫用權力就得了。因為我認為每個論壇都會有好寬容,中意做和事佬的版主,但相對地也會有嚴格,甚至處事極端的版主,這樣才能平衡1個論壇的發展

回復 90# 的帖子

目前情況唔係在於無人理

我地版主眾多  人手比以往多了一倍

但管理員過於煩忙  以致一有問題  唔知點解決

希望經此一役  大家有所體會

版主們重整旗鼓  會另有一番表現
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 [AmaZing]OX 於 2010-3-1 23:45 發表
版主們固然辛苦,也有好多佢地講唔出的辛苦,或者可以話講出黎都無人幫到OR無人理的辛苦與難處。但系我覺得(個人意見)竟然佢做得版主,就應該考慮輸左的事情,并唔系話因為我系版主,要處理事務,所以滅號戰輸左唔洗滅號。至于有人 ...
基本上你講的野都無錯  係需要為自己做過的事而負責

一人計短二人計長

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-3-1 23:47 發表
目前情況唔係在於無人理

我地版主眾多  人手比以往多了一倍

但管理員過於煩忙  以致一有問題  唔知點解決

希望經此一役  大家有所體會

版主們重整旗鼓  會另有一番表現 ...
同意...........

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 23:49 發表

基本上你講的野都無錯  係需要為自己做過的事而負責

一人計短二人計長
希望vlan之後唔會再有今次既事發生

我突然在想

樓主的帖是否錯區了

樓上是在抽水的對吧= . = ..
Stupid Mankind。

回復 99# 的帖子

嘿  明眼的知音 KC

我想問到底邊個請辭,難道真系7171?唔好啊>.<
[北敗]汶,其實你知唔知道人地做咩發出滅號戰姐,講出黎,大家可能可以體諒下版主呢。

引用:
原帖由 nicholas520 於 2010-3-1 23:30 發表

本人認為只有膚淺的人才會說人膚淺...你有從雙方的出發點去想嗎?
你只說封號就行...你能從對方出發點想一想嗎?版主封號=什麼?
不用處理事務了?請認真想一想=] ...
其實不是封這個版主帳號

另外要求申請生果金  每個回覆付予+10積分處理

否則將控以歧視老人罪  撤職候審

just joking
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

+10太多了  基本上有給予正面意見的我也加了2
引用:
原帖由 [AmaZing]OX 於 2010-3-1 23:57 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1774336&ptid=198145][/url]
我想問到底邊個請辭,難道真系7171?唔好啊>.<
[北敗]汶,其實你知唔知道人地做咩發出滅號戰姐,講出黎,大家可能可以體諒下版主呢。
不便透露太多了 給上頭罵了

問樓上再樓上的老伯伯(差D講話過自己系年輕人的W_a當做老伯伯),那么是封他VLAN團的那個帳號嗎?如果是那么他不想封號就是想珍惜那個帳號,那個團咯?_?帳號的話,我始終認為有必要負責,團的話,我覺得無咩好憂慮,因為如果佢珍惜呢個團,再開個新AC入團咪得咯- -相信佢地團會直接收佢的,何況就算重新考入團試佢都應該入到啦,如果佢之前點入喔@o@

八掛並不是一件好事吶
加上 一旦過去就變得沒有價值的事 知太多也不是一件好事
所以 無謂牽強地八掛吧
Stupid Mankind。

發新話題