發新話題

[恥笑]寶寶特攻隊退信作

[Close]
引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-20 18:40 發表

我覺得vlan既風氣已經唔係出於惡性循環
而係d人既本質      上親黎既都係一班以為反叛好型既小朋友
好難改變   亦都冇人想改變  haha
冇人想改變同時  亦有d心智未成熟既人  加入反叛行列
黑點只會愈黎愈多      就 ...
畢竟遊戲就是一個故事。
樵夫得了一隻銀鳥,認為是最美,唱歌亦最悅耳。
但當聽到其他人說有金鳥的存在,就認為銀鳥不再美,
唱歌亦不再為悅耳。
但當銀鳥離開時,在日落照射下,銀鳥羽毛變得金黃色,
閃閃發光,才是真正的金鳥。樵夫的確找尋到金鳥,
可是,金鳥已經飛走。
人往往只為樵夫一樣,直至失去,才會後悔,
那麼vLan的現況亦為一樣,
直至失去好美好的一刻才會懂事件的弊病。
可是,現已為一種大病,美好的時光已逝去,
金鳥怎能重新飛回來?
也許大家未必理解,
不屬於自己的往往想擁有,緊握在手中卻不會珍惜,
美好的風氣已無法尋回,不再屬於此地,又怎能再次擁有?
曾有的美好vLan,何不珍惜要不斷排放瓦斯,
如今中毒至深? 現今相信只是所有人的責任吧!

我2年前細細個就聽過佢個名
[恥笑]系列

haha 但係佢講得岩wor 羸左先退信  你未gg佢大本 佢走左 姐係唔算羸   狗d冇品咁解

引用:
原帖由 →檸£茶〃 於 2012-6-20 19:24 發表
LOL D人智商比較高
打信長串兩句就上尼抽下水
如果人地唔係星願 都唔會抽啦
甘你又錯 難得退信我點都幫人post埋
我是打不死的

再見了

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-6-20 19:34 發表
請繼續恥笑寶寶狗
同團都抽水

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-20 18:40 發表

我覺得vlan既風氣已經唔係出於惡性循環
而係d人既本質      上親黎既都係一班以為反叛好型既小朋友
好難改變   亦都冇人想改變  haha
冇人想改變同時  亦有d心智未成熟既人  加入反叛行列
黑點只會愈黎愈多      就 ...
我今日先比d台灣仔小完 仲叫我去台中同佢隻抽

街場都好抽  唉 而家信長區真係.....

一字記之曰:膠

引用:
原帖由 flyer 於 2012-6-20 15:28 發表
伊賀小太郎 連回貼 版主請做野
看清版規

連回三次才要處理

E賀講得好55

支持
Nok

引用:
原帖由 PrinceS『Sm』 於 2012-6-20 20:51 發表

看清版規

連回三次才要處理

E賀講得好55

支持
好串

支持伊賀小太郎

大家以和為貴吧

好多道理哥
`願與你重逢

引用:
原帖由 ak47_- 於 2012-6-20 20:46 發表
街場都好抽  唉 而家信長區真係.....
講左d野唔洗負責咩 唔係之後係團2見到佢我都唔post出來
我是打不死的

發新話題