發新話題

不想再同更多人嘈,不要按入這貼

[Close]
引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 17:54 發表
係呀!!
一個唔再打信長的人要上位了
哈哈哈
不覺得可笑嗎?
唔打信就唔可以唔上位 咩道理? 你都智!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-18 17:56 發表

一開波問人地有冇腦 咁叫冷靜 你老味生到你都幾可憐
自己做測圖員 測出來圖 人地唔滿意唔 lun 得? 你都智障 叫智聰啦你
如果我咁都唔冷靜,你地等睇好
n----->1再一次証明你係個眼殘
每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

你標題 咁9 串  會引唔起炮戰? 定以你智商估計唔到? 姐係咁!!!你有無腦

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 17:57 發表
如果我咁都唔冷靜,你地等睇好戲
n----->1再一次証明你係個眼殘
好驚>.< 你比我睇下咩好戲 傻仔
咁似d傻仔玩信長扮神手再扮未認真 認真就屠晒你地?認真來睇下啦 唔想囉 !
我想睇戲 唔想比你睇囉

引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-18 17:58 發表
你標題 咁9 串  會引唔起炮戰? 定以你智商估計唔到? 姐係咁!!!你有無腦
我串你唔起咩
笑話
引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-18 18:00 發表

好驚>.< 你比我睇下咩好戲 傻仔
咁似d傻仔玩信長扮神手再扮未認真 認真就屠晒你地?認真來睇下啦 唔想囉 !
我想睇戲 唔想比你睇囉
你似唔明白我講GE野:loveliness:----->收皮喇智仔,天主會保佑你
----->fake哂

咁多post湧上黎,我真係要抽下alan水啦!
封q晒佢地啦,好似我咁,一了百了

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 18:01 發表
我串你唔起咩
笑話
哈哈 咁你嘈咩炮戰?傻西係到自打嘴巴 依家話串你唔起?

我付出就係測圖員 我測出來圖 你地有唔滿意呢!!!!!我就串你地架啦 你地有冇腦啊?

引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-18 18:03 發表
我付出就係測圖員 我測出來圖 你地有唔滿意呢!!!!!我就串你地架啦 你地有冇腦啊?
回家學學語文
你像打機打上腦
好好學習吧小朋友

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 18:04 發表
回家學學語文
你像打機打上腦
好好學習吧小朋友
學你個妹 日你娘

引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-18 18:06 發表

學你個妹 日你娘
你慢慢坑爹吧
很快你就知道
學習有多重要

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 17:44 發表

搞笑

快D.炮多陣

我想笑耐一陣
回家學學語文吧 傻叼
再一次證明你又係到有口話人 無口話自己的傻叼 愈?越?

收9皮啦你戇9聰...
你真係以為自己好橪威嫁W0W..
睇唔順你係到扮橪漆哂野咁
過我幫我含下條橪啦 漆西
睇你咁我都估你未發育,,,成個戇9咁橪樣

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 17:48 發表
我為你打氣
快手小小搞到信長
我實支持你
回家學學語文吧 傻叼
再一次證明你又係到有口話人 無口話自己的傻叼 末?未?眼殘睇唔出?

又多了個笑話
信長界俞未俞好笑我中意打俞字你吹?

發新話題