發新話題

請下沉

[Close]
引用:
原帖由 jyon 於 2010-7-25 19:16 發表
睇黎space jockey唔岩4個人玩
愚蠢一問,l4d既非官方地圖可以係l4d2度玩?
可能會玩玩下/ load load下彈。

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-25 16:42 發表

其實無定既 , 不過「L4D2 探險隊」日後都響 Coop12 開非官方地圖場「探險」, 如果咁岩撞到我地咪入黎SAY個 Hi 吧 !

最重要係參與同埋大無畏既精神 , 詳情請留意 #4 . ...
咁我應該係l4d入面個名定係msn??
引用:
原帖由 jyon 於 2010-7-25 19:16 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2429560&ptid=258171][/url]
睇黎space jockey唔岩4個人玩
愚蠢一問,l4d既非官方地圖可以係l4d2度玩?
最尾個part太多喪屍,係咁黎=.=
四條友好難打

引用:
原帖由 cws0804 於 2010-7-25 19:25 發表

四條友好難打
不如叫樓主不定期搞d探險隊一齊玩

引用:
原帖由 chungkiman 於 2010-7-25 18:33 發表
介紹後補:D:D
我想問你個o個係咩插件黎架?
d止痛藥同血包仲有d人o既頭像都靚左咁多o既

引用:
原帖由 cws0804 於 2010-7-25 21:20 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=185590&extra=page%3D5

引用:
原帖由 jyon 於 2010-7-25 19:30 發表

不如叫樓主不定期搞d探險隊一齊玩
此安排遲早會搞 , 不過想各方面穩定好後先「開辦」探險團 .
引用:
原帖由 cws0804 於 2010-7-25 21:20 發表

正如樓上所引用的 , 其實係 Omgot 論壇所出產既插件 , 包括更改界面 , 頭像 , 特感音效 等功能 .
我自己就改良既 , 而佢哥個只需將 vpk 檔案放係 addons 資料夾就搞掂哂了 , 不妨一試 .
引用:
原帖由 cws0804 於 2010-7-25 19:25 發表

咁我應該係l4d入面個名定係msn??

四條友好難打
為左保障你既私隱 , 我唔建議你留 MSN / hotmail , 你只需要表示誠意或回覆個人資料就行 , 我自然會PM你 .

「四條友好難打 ?」我特輯內一早提及啦 , 所以宣傳影片中都唔只4個玩家 .........

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-26 00:23 發表

此安排遲早會搞 , 不過想各方面穩定好後先「開辦」探險團 .

正如樓上所引用的 , 其實係 Omgot 論壇所出產既插件 , 包括更改界面 , 頭像 , 特感音效 等功能 .
我自己就改良既 , 而佢哥個只需將 vpk 檔案放係 a ...
咁個插件有冇link我都想dl左佢落黎
咁我講我l4d入面個名啦
Usher Chung
如果其他c兄見過又射中過你,唔好意思
無辦法啦,一黎自己開左場又唔洗開十個人
二黎其他人開場都係4條友玩

個地圖好似幾正咁=]而家down

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-26 00:23 發表

我自己就改良既 , 而佢哥個只需將 vpk 檔案放係 a ...
探險團最好係有購物插件的多人合作摸式
10幾個人一齊探險先好玩

引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-26 00:47 發表

曾經同各場主考慮過 , 不過呢 , 大家都認為想保留最原始既味道 , 因為武器分佈及物資供給都好影響遊戲性以及難度 , 從而決定地圖既質素 , 所以暫時唔會有 !RPG !CSM !BUY 等插件/功能 .

每次「探險」前都會了解地圖背景 , 參與(玩家)人數將取決於地圖規模和環境 , 太多人會打破平衝 , 並影響應有之氣氛 ;
太少人遊戲難度未免過高而失去趣味性 , 話題亦相對較少而變得乏味 . 如不久的 2 Evil Eyes 只容許 5 / 6 個人參與 .

P.S : 每次探險 , 都希望有一位「過來人」做指導 , 專門提供各類情報俾隊友以及觀眾 , 例如 攻略 , 秘道之類 .

引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-26 00:47 發表

加咁多插件,會失去真實性

good RD@@
如果你搞嘅,記得搵我
我幫你試玩

我要joinbut 我有團but想入 去 help你地 ==
我叫楚軒

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-26 00:59 發表

曾經同各場主考慮過 , 不過呢 , 大家都認為想保留最原始既味道 , 因為武器分佈及物資供給都好影響遊戲性以及難度 , 從而決定地圖既質素 , 所以暫時唔會有 !RPG !CSM !BUY 等插件/功能 .

每次「探險」前都會了解 ...
!csm 係轉生還者D樣炸喎

我又dl下先thx

發新話題