發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
AMD SET B 以上已經可以了

唔該..請問

AMD  SET D
轉用用AM3板+DDR3 1600 4GB
要幾錢到呀..唔該你

加$630
主機板轉用Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
RAM: A-DATA 1600+/2Gx2 DDR3 1600+ 2GBx2(8-8-8-24)

我想問包唔包裝windows同埋驅動程式?仲想問如果我12點半黎砌機,大約幾多點先有得拎?

引用:
原帖由 hsnjdkh 於 2009-5-18 22:15 發表
我想問包唔包裝windows同埋驅動程式?仲想問如果我12點半黎砌機,大約幾多點先有得拎?
+$350 可以有正版Window XP, 會幫你裝埋WINDOW , 驅動程式, 同埋做埋還原系統~

你砌邊套機?

我想問黎拎機果陣,有冇得對番d零件

引用:
原帖由 POOR 於 2009-5-19 11:06 發表
我想問黎拎機果陣,有冇得對番d零件

做咩係要用a卡=口=?
打機當然n卡好= =
<---e7300 o.c 3.33
船仔ddr2 800mhz 1gb x2 o.c ddr2 1066 cl5
xfx gf9600gt 680mhz版 o.c 780 rm 1050
打咩game都唔lag=口= 都唔洗4500$$
主機版我唔講我用咩a__a (技加) 之後自己估 (p43)
加隻 benq 22吋 (e2200hd) full hd mon 都係1290-1390$$.......
但係我郁想問下你地有冇方法幫我搵到 隻主機版............
ASUS P5N32E-SLI

N卡有N卡好既地方~我地都有用N卡
但係如果你用XFX 就要小心點保養既問題...你仲要OC....真係燒左個時, 代理保唔到

你要個塊ASUS P5N32E-SLI 係680I 黎嫁wo~基本上一手市場冇得賣, 二手市場都好少有...

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-5-19 14:17 發表
N卡有N卡好既地方~我地都有用N卡
但係如果你用XFX 就要小心點保養既問題...你仲要OC....真係燒左個時, 代理保唔到

你要個塊ASUS P5N32E-SLI 係680I 黎嫁wo~基本上一手市場冇得賣, 二手市場都好少有... ...
我知係680i =口= 我2年前就想買但係好貴..............真係好難搵
OC唔怕 好小事JA  當年我張粒e73加電加到 1.536v 上4.12ghz都係咁玩

N記有PhysX支援 但都要睇隻game有無架-,-
ATI 既AA一定優勝過nVIDIA...
而且依家4500蚊點解要買nVIDIA ?
性價比都差一大截...
Colorful既GTS250先係899
Sapphire既HD4850已經880有交易..
最平既天揚去到799

引用:
原帖由 sl96 於 2009-5-19 17:40 發表

我知係680i =口= 我2年前就想買但係好貴..............真係好難搵
OC唔怕 好小事JA  當年我張粒e73加電加到 1.536v 上4.12ghz都係咁玩
長行OC 我始終覺得對硬件唔係咁好..

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-5-18 23:14 發表

+$350 可以有正版Window XP, 會幫你裝埋WINDOW , 驅動程式, 同埋做埋還原系統~

你砌邊套機?
AMD set   b

同埋我想問新機裝windows係咪好似洗完機咁裝個windows

引用:
原帖由 aCE. 於 2009-5-19 19:00 發表
N記有PhysX支援 但都要睇隻game有無架-,-
ATI 既AA一定優勝過nVIDIA...
而且依家4500蚊點解要買nVIDIA ?
性價比都差一大截...
Colorful既GTS250先係899
Sapphire既HD4850已經880有交易..
最平既天揚去到799 ...
a記跑分就勁........打機就

發新話題