發新話題

我對vlan既人好失望 想開貼鬧作者之前 反省下自己

[Close]
引用:
原帖由 FunG-__ 於 2012-1-15 19:33 發表
D意見跟本係哂批評到 問題係你有沒睇清楚 理解入面講咩 你第1句(我睇幾行  已經知你個段野係批評   唔係意見)

先入為主點樣睇得出呢
好笑了    你地玩開激進??

乜都要由批評開始   知唔知咩叫和諧社會   

點解唔見你上電視既   

你行過街口見個垃圾桶爛左會唔會大叫呀?

sorry  我一向無視批評   因為批評既由來係情緒唔穩定造成    自然講既野都係亂黎

個人認為樓主一d功課都冇做過就出黎"伸張正義"

無批評無進步

無批評vlan就...

vlan我一早放棄了

lxl既世界

sorry  我一向無視批評   因為批評既由來係情緒唔穩定造成    自然講既野都係亂黎
SO咪話你諗野先入為主 意見唔可以講哂D錯處出黎先講好既? =玩GAME 人地玩得廢你會教哂點玩再比10次8次機本佢先**不良詞語**佢==?

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 19:35 發表
個人認為樓主一d功課都冇做過就出黎"伸張正義"
你小心d講野呀 因住人地亂咁作篇論文出黎同你理論

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:35 發表

好笑了    你地玩開激進??

乜都要由批評開始   知唔知咩叫和諧社會   

點解唔見你上電視既   

你行過街口見個垃圾桶爛左會唔會大叫呀?

sorry  我一向無視批評   因為批評既由來係情緒唔穩定造成    自然講既野 ...
批評就係意見既一種,而偏偏你只懂無視,無視批評就等於無視意見,呢個世界上有好多類唔同既人,唔係個個都會好聲好氣比意見你

佢而家係到扮正義 其實自己都係1個鍵盤戰士
但其實1樓#已經講左
花汶:作者改  你地未玩囉
我都好後悔禁認真去同你交代我既意見係乜

講咁多做咩  大家吾鍾意咪罷玩呢張地圖..佢有佢出 我有我玩番11.2b
你話作者出新圖出黎比人罵比人呢樣個樣 人地台灣美國果d總統
咪一樣比人罵 冇人強逼個佢地做總統 你做得呢個位 就預左要接受批評
接受吾到咪吾好做囉 冇人求你要你做地圖 反正我覺得整黎整去都一樣咁差!!

引用:
原帖由 凌樂 於 2012-1-15 19:37 發表
你小心d講野呀 因住人地亂咁作篇論文出黎同你理論
如果係理性討論的話當然冇所謂啦,但事實又點呢

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:29 發表
其實 你都係1個鍵盤戰士
只不過你係1個玩反派既鍵盤戰士黎
唔好50步笑100步,

我既意見 就係呢到
比番少少改圖觀念 唔好去嘗試超越左信長之野望既原則
新圖我唔會玩 但都唔至於話退信 我會使用13.0c
咩野隊長之翼=.=痴膠線 ...

改圖觀念係咩,信長之野望既原則又係咩
點先叫超越
你又話俾意見
我就真係見唔到你有講過隊長模式既意見
玩都未玩過就話一定唔會再玩e張圖

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:34 發表

紅字為,點解 作者改呢d咁大既改動之前 唔發起投票 問下各玩家既意見
如果投左票 我諗d玩家既反應未必會落差禁大?
再者,我既批評 就係我既意見 ...
意見..一直都有問..係你地唔比姐...洗唔洗睇下
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=692
自己睇清楚先講...
唉..copy埋比你算..
Finally, 想要回報BUG請到 [url=forumdisplay.php?fid=695]這裡[/url] .. 想要發表自己的新概念/改版方法請到 [url=forumdisplay.php?fid=694]這裡[/url]
自己一直唔比意見..到出圖先係到嘈..無言..

好聲好氣講既先系意見?批評就吾系意見?

引用:
原帖由 jey123 於 2012-1-15 19:39 發表

改圖觀念係咩,信長之野望既原則又係咩
點先叫超越
你又話俾意見
我就真係見唔到你有講過隊長模式既意見
玩都未玩過就話一定唔會再玩e張圖
無腦秋要爆了

重點跟本就好多人都睇得出 如果你唔係先入為主覺得自己幫手整張圖出黎比人插要為自己班人平反既 我相信你會易理解得多 反而你幫手試玩果陣 發現唔到呢個模式有D問題 去比意見批評 我真係諗唔明了 可能就係因為你唔批評 佢就無視左呢種意見嗎?

發新話題