發新話題

火影忍者-忍村/守城 意見收集箱 歡迎會員 發表意見!

[Close]

回覆58,59

.活動需時間準備.
守城活動.可考慮.
活動形式 還沒想到. 你可提供意見給我嗎!?

引用:
原帖由 賤人=] 於 2011-5-2 22:46 發表
說真我最支持1同2SER合做1SRE
500人1SER火影區最好!!!
擴展500人 會不會多了
感謝你的意見發表

引用:
原帖由 賤人=] 於 2011-5-2 22:46 發表
說真我最支持1同2SER合做1SRE
500人1SER火影區最好!!!
如果係咁,VIP仲邊有人買

引用:
原帖由 夢幻_x新丁 於 2011-5-2 23:45 發表

如果係咁,VIP仲邊有人買
是喔.
當01ser滿了既時候.
為何不去02ser? 02已開放給大家享用.

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2011-5-2 23:48 發表

是喔.
當01ser滿了既時候.
為何不去02ser? 02已開放給大家享用.
加到300人也好!!!
當1SER爆左,2SER來來去去都得10幾個人!!!
入2SER都無場!!!根本無人入!!!
火影區我覺得都系300多小小人玩!!!

可唔可以係火影區設一個post係比d人講:

唔小心彈game/cut 線/黑屏 唔小心走左場,而冇係遊戲個到講,又唔想比人話走場
有心走場個d人就唔好係度打 唔小心走左場=.=
唔想見到咁多人開新post 話"sor,xxxx~"

引用:
原帖由 kelvin1028 於 2011-5-6 17:03 發表
可唔可以係火影區設一個post係比d人講:

唔小心彈game/cut 線/黑屏 唔小心走左場,而冇係遊戲個到講,又唔想比人話走場
有心走場個d人就唔好係度打 唔小心走左場=.=
唔想見到咁多人開新post 話"sor,xxxx~" ...
那你如何知道 有心還無心

希望版主能夠更新2.33正式版 的火影守城 人物太少了 還有不是最新版本 d人個d技5多新

希望能修改一下
thx :D :D :D :D :D

引用:
原帖由 p01047 於 2011-5-6 21:06 發表
希望版主能夠更新2.33正式版 的火影守城 人物太少了 還有不是最新版本 d人個d技5多新

希望能修改一下
thx :D :D :D :D :D
你要版主去改人張圖?

系想版主幫我地呢d玩家仔 發表我們的意見姐~

如果版主改到 都ok架

本人代表所有2.33正式版的fans 萬分感謝 版主

=.=

我覺得忍村可以加多幾首歌落去

+D評分活動啦!!

對於守城及忍村對戰的地圖建議!
請在官網發表寶貴的意見.
另外就是評分活動.
需時間 再作打算
感謝你們的意見發表

其實鼓勵一d老手玩家拍d英既片,比新人做個參考,順便可以當現時玩家作一個交流,有d分加下咁....算唔算活動????

+D +我地金錢的活動
金就好啦

發新話題