發新話題

請下沉

[Close]
引用:
原帖由 smallpo 於 2010-7-24 15:18 發表
你講呢個?
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5045
作者之前都整左一關戰役版既Contact,不過後其Delete左
Delete 既意思即係 ?

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-24 16:40 發表
Delete 既意思即係 ?
者係用返舊版 - 生存地圖

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-7-24 16:46 發表

者係用返舊版 - 生存地圖
你講得無錯 , 依家既版本只支援 Survival 和 Scavenge , 但都適用於 L4D2 的 .

今期推介會等宣傳影片團隊搞好就開始整 .

全新系列即將推出 敬請期待

引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-24 17:31 發表
全新系列即將推出 敬請期待
已更新第一推介 , 今後會不定時為大家送上特輯 .

我仲以為SPACE JOCKEY
對眼睛會周圍轉
比佢隻眼既光照到
會即時死亡
睇完條片
原來唔係 -0-
失望~~~

果個space jocky應該擺係邊到先挽到?我唔應該擺係邊
引用:
原帖由 〝斌. 於 2010-7-25 14:14 發表
果個space jocky應該擺係邊到先挽到?我唔應該擺係邊
打錯字,應該係唔知

引用:
原帖由 〝斌. 於 2010-7-25 14:14 發表

打錯字,應該係唔知
解壓縮到 steamapps\common\Left 4 Dead 2

眼殘都有個限度啦 !

試下玩太船個個先~

我想問你地有冇m群架??
我雖然自己都有d自制地圖,不過好小同人玩到
人地開個d我又冇
如果有m群我想加入啊,可以同你地玩
如果唔介意我呢個新手

通常係邊間動開呢個場多架?我去crop01同l4d201都好似少見

引用:
原帖由 rockyw 於 2010-7-25 16:22 發表
通常係邊間動開呢個場多架?我去crop01同l4d201都好似少見
其實無定既 , 不過「L4D2 探險隊」日後都響 Coop12 開非官方地圖場「探險」, 如果咁岩撞到我地咪入黎SAY個 Hi 吧 !
引用:
原帖由 cws0804 於 2010-7-25 15:58 發表
我想問你地有冇m群架??
我雖然自己都有d自制地圖,不過好小同人玩到
人地開個d我又冇
如果有m群我想加入啊,可以同你地玩
如果唔介意我呢個新手 ...
最重要係參與同埋大無畏既精神 , 詳情請留意 #4 .

介紹後補:D:D

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-25 16:42 發表

其實無定既 , 不過「L4D2 探險隊」日後都響 Coop12 開非官方地圖場「探險」, 如果咁岩撞到我地咪入黎SAY個 Hi 吧 !

最重要係參與同埋大無畏既精神 , 詳情請留意 #4 . ...
不如試下L4D的發電廠同逃出多倫多係L4D2 work唔work
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=429
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=2403

睇黎space jockey唔岩4個人玩
愚蠢一問,l4d既非官方地圖可以係l4d2度玩?

發新話題