發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
今晚先睇

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2012-1-10 17:04 發表

個人覺得舊版好睇D
新版係跟番漫畫重制
但舊版有加好多經曲原創情節
所以有D野係舊版有新版冇..

睇完舊版新版應該出左好多集
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

話說男子高校生的日常真係笑到我肚痛

引用:
原帖由 JustForYou 於 2012-1-10 22:35 發表
話說男子高校生的日常真係笑到我肚痛
好好笑咩=.="
e套唔夠"日常"好笑...都係日常好睇d~~

岩岩睇完果套唔知咩夏日等待
見佢同那花一樣畫風  睇下
不錯看

反而套創聖大天使好有看頭
好正阿  鈴白   短綠毛果個都不錯:kiss:

奇策士とがめ。

回復 724# 的帖子

d笑點位都ok既
創聖我遲d等佢出多d先睇
而家追緊零之使魔 我第一季都未睇完

創聖D畫面真係WOW

引用:
原帖由 JustForYou 於 2012-1-11 13:56 發表
d笑點位都ok既
創聖我遲d等佢出多d先睇
而家追緊零之使魔 我第一季都未睇完
我一集都未睇
3季甘多 都未必會睇
奇策士とがめ。

第二季後尾戈幕幾經典
只係第一季比較悶
第三季比較失望
其實都唔差既

我都係見我d fd推介比我先睇
第一季就黎睇哂 有d笑位同戀愛位都ok既

【要聽爸爸的話!】【01】【 天使&DHR/動漫國字幕組】
套野個名似

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2012-1-11 14:18 發表
【要聽爸爸的話!】【01】【 天使&DHR/動漫國字幕組】
套野個名似
男主角瀨川祐太是剛考獲多摩文學院大學文學部國文科的大一新生,自小因為雙親的早逝,便由當時還是高中生的姐姐瀨川祐理承擔養育,直到祐理姐姐與小鳥遊信吾結婚。因為嫉妒姐姐與信吾的幸福生活,所以自從祐理姐姐結婚後,祐太便從家裡搬離並過著獨立的生活。某一天,祐理姐姐帶著她的三個女兒拜訪祐太,並希望他在她與丈夫出差時幫她照顧這三個女兒。祐太在不情願之下接受了這個請求,但姐姐與信吾所搭乘的飛機不幸遇上空難並離奇失踪。之後,為了姐姐的三位女兒不會被親戚分開收養,祐太決定獨自承擔照顧這三個蘿莉的責任。就這樣,14歲的大女小鳥遊空、10歲的二女小鳥遊美羽、以及三歲的幼女小鳥遊雛,便與這位剛成為大一學生便成為三個女兒的“爸爸”祐太組織新的家庭了。

溫馨動漫姐

溫馨

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2012-1-11 14:24 發表
溫馨
睇緊
男主角個樣足夠地平凡
奇策士とがめ。

GURIRI佢地唱番自己韓文歌
K-POP風格係唔同
雖然唔覺好好聽
但幾型

喲喲喲既女人係織田家族既
奇策士とがめ。

發新話題