發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
請勿在本貼搞事 多謝合作

引用:
原帖由 殘念﹏Clay 於 2008-12-23 17:52 發表
仲要疾 你想點姐 開唔開又唔係我話事
你咁多要求可以唔好入團  你入團搞到好似要我地求你咁 想點樣?

仲有個問題想問下你

你信長咩版玩起?

可以玩到5年咁長?

信長好似冇5年咖wo朋友

你同殘念團長真係無分別 唔怪得個個殘念人會咁有品 大話精
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 殘念﹏Clay 於 2008-12-23 22:29 發表
講真果句 你真係好**粗口**on nine
第一 我冇要求到任何野 我只係問下姐 點解你好似一個小學冇學中文既人咁!
第二 我入團係我既喜好 關你能事
第三 可能4捨5入你唔識 4年前0幾個月真係有出信長 係你唔 ...

我問你咩版玩起呀 有品粗口仔 仲想學人入團

番你殘念啦 傻仔^_^

華仔 做人向前看吧

過去的讓他過去呢.

引用:
原帖由 殘念﹏Clay 於 2008-12-23 23:40 發表

唉 算LA VLAN D人咁KAI 7下7下咁 估唔到星願有咁kai既人 唔能入la
玩番ggc算 同埋呢 有品又點會粗口仔呢 你真係冇讀過書 仲想學人串咀
u唔係vlan??

引用:
原帖由 殘念﹏Clay 於 2008-12-24 00:40 發表

唉 算LA VLAN D人咁KAI 7下7下咁 估唔到星願有咁kai既人 唔能入la
玩番ggc算 同埋呢 有品又點會粗口仔呢 你真係冇讀過書 仲想學人串咀
唔能入la (你入到!?)

引用:
原帖由 殘念﹏Clay 於 2008-12-23 23:40 發表

唉呀呀 你ggc幾lv呀朋友? 學人講ggc?.? 番去訓啦

仲有呢

你打埋哂d粗口 仲話人地冇讀書

如果你有讀書就真係一個笑話

讀過書仲要咁冇文化咁冇教養 你呀媽生你出來簡直係一個悲哀

唔好再係呢個貼搞事
拜託

引用:
原帖由 殘念﹏Clay 於 2008-12-24 14:20 發表

中文都唔識就唔好學人打機LA 打左一個字 你又要講到句句都係 唔夠人講就講人老母 唉真7
同埋呢 果句係真心說話 你真係好**粗口**ON9 話咩我冇讀書 至少我個**粗口**字用得岩黎形容你先 OK未
你7黎7去又咪係VLAN既一條垃圾 ...
不要嘈了

要考就加考官吧^^
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

引用:
原帖由 殘念﹏Clay 於 2008-12-24 14:20 發表

中文都唔識就唔好學人打機LA 打左一個字 你又要講到句句都係 唔夠人講就講人老母 唉真7
同埋呢 果句係真心說話 你真係好**粗口**ON9 話咩我冇讀書 至少我個**粗口**字用得岩黎形容你先 OK未
你7黎7去又咪係VLAN既一條垃圾 ...
似乎搞事果個係你

全能咁勁  五年信長

問你咩版玩起 又唔識答

仲要係咁人身攻擊 名副其實 九唔搭八

咁勁你咪入團比我睇下lo ^_^

垃圾口果然垃圾口 得把口扮神

我煩到人地?星願團員唔可以用星願團版回post? 你係咪搞笑呀朋友?

好心你就死番vlan慢慢扮路人神啦 3q
引用:
原帖由 殘念﹏Clay 於 2008-12-23 23:40 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=970158&ptid=73600][/url]

唉 算LA VLAN D人咁KAI 77下咁 估唔到星願有咁kai既人 唔能入la
你d中文程度仲搞笑^_^

你要同我玩中文 ?我同你慢慢玩

有品粗口仔好明顯係話你無品 醒目仔

仲有呀 你中文勁到唔識打字?

7 係數目字唔係中文呀 中學生  比埋個中文"柒"字你 岩哂你

"唔能入la"

嘩:o 仲唔係講到求你入咁?  你知你一定入到?

說真的

收人看技術而已

之前事我也不想知道 但..

回復 727# 的帖子

佢話自己唔夠能力入

`1)      姓名? 真係囧rz
`2)      性別? 男
`3)      接触信長多久? 2年
`4)      入團原因? 路人場完不了XD
`5)      Msn? [email protected]
`6)      之前入過什麼團? -
`7)      覺得最擅長在信長的是? 技術...

`1)      呵呵123
`2)      男
`3)      記不起
`4)      打團
`5)      [email protected]
`6)      沒有
`7)      隻隻都一般

發新話題