發新話題

[閒聊] ♥♥♥♥♥♥♥♥永遠是少女時代♥♥♥♥♥♥♥♥

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
我msn就是facebook add.s

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-8-7 15:10 發表
我msn就是facebook add.s
HAHA  我之前已經ADD左

今 日 好 少 人 喔
少時就cb
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

Fighting !!!!!!!!!!!!!

今日唔打波住

睇緊韓劇
個女仔就比人識穿拉
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-8-7 16:14 發表
睇緊韓劇
個女仔就比人識穿拉
咩韓劇 咩名

引用:
原帖由 少時_jessica 於 2011-8-7 16:18 發表
咩韓劇 咩名
我的女友是九尾狐

j2做kpop 啦................

有咩明星a_a         ..........................................

有咩歌好聽.......................

引用:
原帖由 少時_jessica 於 2011-8-7 16:35 發表
有咩明星a_a         ..........................................
李勝基
tara考敏

你想睇明星睇就原來是美男拉

有冇人打信長??

引用:
原帖由 Win 於 2011-8-7 17:45 發表
有冇人打信長??
嘻嘻 我剛玩了  唔記得叫志龍

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-8-7 16:46 發表
李勝基
tara考敏

你想睇明星睇就原來是美男拉
哈哈  有容和  弘基  根碩 信惠

發新話題