發新話題

我對vlan既人好失望 想開貼鬧作者之前 反省下自己

[Close]
引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:29 發表
其實 你都係1個鍵盤戰士
只不過你係1個玩反派既鍵盤戰士黎
唔好50步笑100步,

我既意見 就係呢到
比番少少改圖觀念 唔好去嘗試超越左信長之野望既原則
新圖我唔會玩 但都唔至於話退信 我會使用13.0c
咩野隊長之翼=.=痴膠線 ...
我睇幾行  已經知你個段野係批評   唔係意見

你有冇實體既可行方案去比作者參考??  依d先係意見好冇

我睇你打一大篇野   完全唔知你想up乜   叫我點接落去好

算啦.見怪不怪

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 19:30 發表
大部份人既意見其實都已經好明顯,就係消除隊長模式
當然每次有一件會引人不滿既事出現,自然就會有人淨係識鬧冇重點
無奈d人淨係識話人淨係識鬧作者而又冇意見
偏偏就係無視意見 ...
重申一次   意見在哪   

係咪要作者del左張圖去?

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:30 發表

我睇你打一大篇野   完全唔知你想up乜   叫我點接落去好 ...
既然你係1個連閱讀能力都無乜既人,我為有highlight左一行,紅字為重點 拉番上去看一看

睇泥你班友都係唔明樓主想表達D乜
理解能力何其差 不能接受

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:31 發表

既然你係1個連閱讀能力都無乜既人,我為有highlight左一行,紅字為重點 拉番上去看一看
你係咪唔明咩叫意見  

我係問緊你點改信長圖先好    唔係問緊你對作者改張圖有咩不滿囉好冇

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:31 發表

申請一次   意見在哪   

係咪要作者del左張圖去?
意見就係下次改版消除隊長模式
佢今次更新唔係淨係更新左隊長模式,你唔見有好多人支持更新,但不支持隊長模式咩?
問心你有冇睇過每一個意見?

其實一樣野改變實有人中意同唔中意
但依家
明顯係反對多過讚成
冇理由要多數果批人去服小數果批人
有腦都識諗
珍惜眼前

D意見跟本係哂批評到 問題係你有沒睇清楚 理解入面講咩 你第1句(我睇幾行  已經知你個段野係批評   唔係意見)

先入為主點樣睇得出呢

人地出圖果陣都無怨你地啦

但係你地有d咩唔鐘意就鬧佢

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:30 發表

我睇你打一大篇野   完全唔知你想up乜   叫我點接落去好 ...
意見係opinion
建議先係suggestion
dont mix it up

引用:
原帖由 FunG-__ 於 2012-1-15 19:33 發表
D意見跟本係哂批評到 問題係你有沒睇清楚 理解入面講咩 你第1句(我睇幾行  已經知你個段野係批評   唔係意見)

先入為主點樣睇得出呢
佢跟本係駁唔到, 就話人地唔比意見!

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:32 發表

你係咪唔明咩叫意見  

我係問緊你點改信長圖先好    唔係問緊你對作者改張圖有咩不滿囉好冇
紅字為,點解 作者改呢d咁大既改動之前 唔發起投票 問下各玩家既意見
如果投左票 我諗d玩家既反應未必會落差禁大?
再者,我既批評 就係我既意見

佢整左反MH 都有好多人認同係好事 你望清楚先好沒

有失敗先有成功 冇人比意見點知做得好唔好

發新話題