發新話題

請下沉

[Close]
正   繼續支持先

彈game地圖 silent hill

回復 43# 的帖子

呢個圖一定好正
因為隻GAME本新都好正
L4d2:kan

詢眾要求

今晚我會更新 非官方地圖 推介區 , 希望大家提供更詳細資訊 , 例如 劇情 , 特色 , 背景資料 , 遊戲玩法 , bug 回報 等等 .

海報 , 圖片 , 宣傳影片 , 任何方式既描述都可以 .

暫時提名既有 :

1. Space Jockey

2. Death Aboard 2

3. Dam it

4. City 17

Silent Hill 一早想更換 , 因為 L4D2 玩會彈機 , 我唔推薦 , 另外任何提名都須經各位玩家測試一番 , 查清楚任何漏洞 .

AD supoort  V2.6 AND V6  有咩唔同

引用:
原帖由 AnThonY_R. 於 2010-7-23 17:18 發表
AD supoort  V2.6 AND V6  有咩唔同
睇番之前既回覆 , 我已回答 .

....我安裝完後..玩到d新場...但係我發覺...本身..官方既地圖...全部冇晒..想入其他場玩..全部都係..要我去..某某網站下載.....點解會咁??

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-23 18:00 發表

睇番之前既回覆 , 我已回答 .
DL 之後放係steamapps\common\Left 4 Dead 2 可以了?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-23 16:28 發表
今晚我會更新 非官方地圖 推介區 , 希望大家提供更詳細資訊 , 例如 劇情 , 特色 , 背景資料 , 遊戲玩法 , bug 回報 等等 .

海報 , 圖片 , 宣傳影片 , 任何方式既描述都可以 .

暫時提名既有 :

1. Space Jockey

2. ...
Dark Blood 2不錯

引用:
原帖由 gn00154932 於 2010-7-23 18:02 發表
....我安裝完後..玩到d新場...但係我發覺...本身..官方既地圖...全部冇晒..想入其他場玩..全部都係..要我去..某某網站下載.....點解會咁??
「官方地圖全部冇哂」 ?  請擷取螢幕說明問題 .

「其他場玩要你去下載」 ?  所下載的係咪非官方地圖  ?
引用:
原帖由 AnThonY_R. 於 2010-7-23 18:10 發表

DL 之後放係steamapps\common\Left 4 Dead 2 可以了?
係 , 下載後解壓縮在 steamapps\common\Left 4 Dead 2 (視乎你所安裝的位置而決定) .
引用:
原帖由 sinon761012 於 2010-7-23 19:33 發表

大大是說這樣嗎?
http://game.ali213.net/thread-3005393-1-1.html
吹雪篇帖我都有睇過 , 但我想要唔止咁少 , 希望能以專欄既方式表達 , 或好似遊戲攻略雜誌既版面咁 , 提供另類既資訊 .
佢只係如實交代最基本既資料 , 但呢啲大家都唔會有興趣 , 而我所推介既都希望最有特色而且評價最高的 .
引用:
原帖由 sinon761012 於 2010-7-23 19:38 發表

Dark Blood 2不錯
請提供呢幅圖值得推介既地方 , 以便我加以修飾 .

armarm發現 Night Terror 同 2 Evil Eyes 都有令景

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-7-24 14:10 發表
armarm發現 Night Terror 同 2 Evil Eyes 都有令景
講令景 , 我認為 Contact 呢幅campaign當之無愧 .

回復 58# 的帖子

你講呢個?
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5045
作者之前都整左一關戰役版既Contact,不過後其Delete左

回復 57# 的帖子

Night Terror
好多都係平面既skin
最大問題係....第一代到第二代...個架車整極都係咁溜

發新話題