60 1234
發新話題

∂ ζρĦaβεΤ 送比大家1套影片 請觀看謝謝

[Close]
一個字,,,勁...
想唔支持你都唔得

引用:
原帖由 Rickcheng 於 2010-5-5 10:28 發表
話雖你地E套應該係宣傳片,但果D TEAMWORK類真係睇到開始悶,TEAMWORK TIME如果放少D既話更佳...建議注重SHOW OFF個人技術.同埋你地TEAM個WA好勁個喎
多謝你架意見  我地會改進架啦-3-^^ THX

大家好....等我自己推下先^^"

左上角個玩家名太細隻太難睇....期待下一部作品

引用:
原帖由 alko 於 2010-5-6 21:14 發表
左上角個玩家名太細隻太難睇....期待下一部作品
okok 下次睇下正唔正大隻d @@
  多謝你架回應

引用:
原帖由 Rickcheng 於 2010-5-5 10:28 發表
話雖你地E套應該係宣傳片,但果D TEAMWORK類真係睇到開始悶,TEAMWORK TIME如果放少D既話更佳...建議注重SHOW OFF個人技術.同埋你地TEAM個WA好勁個喎
thx~     我唔勁..d隊友勁姐~~~~

同我放開個呀

我覺得幾正喎

D準繩度麻麻....
唔知你玩幾多場先拍到呢段片出黎,同你玩過見你虧虧地

引用:
原帖由 DvCiEa 於 2010-5-21 10:57 發表
D準繩度麻麻....
開個新ac黎話人你都幾勁...

引用:
原帖由 DvCiEa 於 2010-5-21 10:57 發表
D準繩度麻麻....
小弟的確唔勁   只算係老手    l4d1個陣 叫小卒 而家改左名^^...
你同我玩過? 未請教閣下尊姓大名   有機會打返場44 指教下

神手TANK係咁拍走人   

回復 56# 的帖子

哈哈咩人都有..........

-.-呢d叫 又要威又要戴頭"虧"

支持影片
別懶惰!

60 1234
發新話題