發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2012-2-8 16:49 發表

理論上目前狂戰士的極限狂暴狀態能倒下(掛著)時立即起身

雖然大部分玩家仍停留在2092,
但我不想因為要降版至2092,
而令其他人對版主未來發布的更新失信心, 不願更新
(就像以前有一次更新完改唔到中文名的情況一 ...
大哥,要唔要幫你點更新到,又改到名,又唔洗咁煩呀

其實可以轉個方向諗諗
做唔到令屍仔或special變成隊友
咁可唔可以係一個圈ge範圍內 令佢地行過時 附着[被膽汁dum中]ge效果呢?

預告:
刺客將於星期五開放

更新:
修正蛇女的毒霧之徑及毒氣彈的語法

更新:
開放武士->刺客
新增顯示受到的傷害

資料網:
新增刺客頁面
https://sites.google.com/site/fl ... ob/samurai/assassin
更新裝備頁面
https://sites.google.com/site/flattenrpgserver/equiplist

更新:
現在連殺獎勵附加彩卷 = 2 x 殺數

裝備:
(手套)聖誕老人的手套
功能: 擊殺特感時以5%機率獲得1張彩卷 -> 擊殺特感時以10%機率獲得1張彩卷
(可強化) -> (每級強化: 彩卷+1)

我搵唔到個sever

剛剛彈了SER
本SER長期在Coop01

更新:
刺客:
二連斬:
每(10.0 - 0.1*技能等級)秒獲得近戰攻擊速度+100%的效果
-> 每(8.0 - 0.1*技能等級)秒獲得近戰攻擊速度+100%的效果
尋找弱點
無視(30 + 0.2*技能等級)%防禦的(1.1 + 0.002*技能等級)倍攻擊力
-> 無視(45 + 0.3*技能等級)%防禦的(1.1 + 0.003*技能等級)倍攻擊力
強化致命:
持續時間 : 3秒 -> 4秒
CD: 10.0 - 0.03 * 技能等級 -> 10.0 - 0.05 * 技能等級
定身陷阱:
(一般)造成傷害 : 50 + 2 * 技能等級 -> (一般,力量加成有效)造成傷害 : 技能等級
定身時間 : 1.5秒 -> 2秒

okok~~我岩岩都發覺你個sever原來係2.0.9.4!!!!

伺服器暫時降版到2.0.9.2

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2012-2-18 23:57 發表
伺服器暫時降版到2.0.9.2
點解無啦啦降版至2092
你地唔係一直在2094咩

佢話見有玩家想轉
佢今日(過左12:00)問過我

sever冇開???????

差我10級,記住
[青龍]初音未來

引用:
原帖由 banana714 於 2012-2-20 19:27 發表
sever冇開???????
降左2092版本

法頓.....
我係[青龍]初音未來(vlan katat1)呀
你還未比我之前的獎勵......

發新話題