發新話題

[討論] 信長之野望P 15.3F4

[Close]

回復 510# 的帖子

唔想曬心機做D防唔到外掛ge野...石田大技 你地中意點就點...

至於強化版法計, 可以考慮, 但係唔想單純只係改高數值就當出新裝
(最少都要好似阿爾咁唸到妖風毒泉呢D idea...)

回復 511# 的帖子

原來係外掛?
仲勁過直大

玩石田都要用外掛既可以去食下屎先   
暈大技1技咁簡單  有咩外掛可言  

回復 513# 的帖子

佢放大係 一枝過 全部魔扣晒                 .正常係 禁一下W 出一枝

引用:
原帖由 醒來夢散了 於 2019-3-4 20:51 發表
佢放大係 一枝過 全部魔扣晒                 .正常係 禁一下W 出一枝
聽講係用連點。聽講咋,成年未玩過信

我比較PREFER 冰計同水計可以合上去 變成一件控場裝
似大炎的

如果大炎係限移速
此書可以係限攻速 攻 / 防
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-3-5 04:42 發表
我比較PREFER 冰計同水計可以合上去 變成一件控場裝
似大炎的

如果大炎係限移速
此書可以係限攻速 攻 / 防
幾好 仲可以無視魔免最好
防 本多2龍武田

頂依個~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

法球係咪有BUG?
見過有人又爆雷切又有陣太

回復 519# 的帖子

請問是否有同隊GE人另外有陣太或雷切??

21/03/2019
更新至15.2C

把綱吉往死裡打  

我個牛牛概念係:
1技- 600距
2技- 暈1.1/1.3/1.5/1.7, 統一630範圍
3技- 爆左下一次攻擊加攻擊力20/35/50/65
大技- 加攻速65/110%, 慢攻速250/333%, 持續17秒。(+移速慢左 )
點知改到咁複雜, 打裝唔一定要+攻姐

信長仲慘, 2技施距範圍一齊弱化
1技- 改返1800距, CD20秒
2技- 600距, 530範圍(265+600距=865距好好了)

把綱吉往死裡打  

好笑的是鋼吉佢本人都加入左地圖組
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

發新話題