發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
引用:
原帖由 ViGGo_Gn 於 2012-1-27 00:20 發表
1. 玩家名字: 月光亂一
2. 職業名稱: 機械師(工程2轉or特別職業)
3. 目的: 反問一句,活動唔係你搞出來的嗎?
4. 技能名稱
(a)  浮游炮(主動)
介紹: 召喚5個robot出黎協助攻擊x秒
(b)1  電磁裝甲(被動)
介紹: 被攻擊時 ...
好欣賞你個目的
不過,串人之前唔該睇清楚規則
引用:
*3. 工程師的2-2轉職業已經選出, 故不能再創作新的工程師2-2轉職業
但你個頭盔又帶得幾好,有個"or特別職業"
建議你做士兵2轉啦(剎那本身都係一個士兵仔,之後變左gundam)

岩岩試左狙擊手
諗技個時唔記得諗埋倒地之後,
搞到一倒地就等同冇職業咁無助
失敗

引用:
原帖由 tyotoytony 於 2012-1-27 22:06 發表

好欣賞你個目的
不過,串人之前唔該睇清楚規則

但你個頭盔又帶得幾好,有個"or特別職業"
明顯係懶到出水唔想寫目的.
反正如果法佢覺得好既話,
鬼會理我個目的寫乜咩.
-
同埋我整既職無遺傳技,
似乎又唔似係2轉職, so加句特別職.

引用:
原帖由 ViGGo_Gn 於 2012-1-27 22:22 發表

明顯係懶到出水唔想寫目的.
反正如果法佢覺得好既話,
鬼會理我個目的寫乜咩.
-
同埋我整既職無遺傳技,
似乎又唔似係2轉職, so加句特別職.
冇遺傳技都可以做2轉,最緊要職業個性質
建議你做士兵2轉啦(剎那本身都係一個士兵仔,之後變左gundam)
而且D牛油炮攻守兼備,同士兵個定位相近

仲有法頓...2094真係冇人玩
本來對我呢個 剩係玩你ser既人 冇乜關係
只不過好多有玩你ser既人都降左去2092,搞到冇人入你ser玩
岩岩3人打魔界(?)
只能希望快D有下個stable version

1. 玩家名字ProudAvenger
2. 職業名稱(連前置職業)槍王(士兵)
3. 目的:增加槍系職業
4. 技能名稱
(a) 無限子彈(繼承)
介紹:這不必介紹了吧
(b) 雙主武(被動)
介紹:E+右鍵切換雙主武系統..(PS有插件...不知道能不能改成技能就是了..)
(c) 冰凍子彈[主動]
介紹:射出冰凍子彈,冷凍X秒
(d) 達姆子彈[主動]
介紹: 射出達姆子彈,可彈開特感
(e)槍枝強化
介紹:提高射速和傷害,不同槍種提高各不同
(f)智能機槍
介紹:招換機槍台會自動射擊殭屍和特感,ctrl+右鍵扛起,長按E放下,放下才會射擊

狙擊手招轉移註點好似冇效果ga?我用左都冇用都係行得咁慢

傳說中GE2.0.9.4更新檔代貼 )
http://115.com/file/an4f3v28

http://webo.com.hk/download.php?i=98933
傳說中GE2.0.9.4更新檔係呢個

更新:
新增電腦特感技能

伺服器網頁更新:
新增狙擊手頁面
更新裝備頁面

1. 玩家名字 : 月光亂一
2. 職業名稱 : 騎士團團長(王子2轉)
3. 技能名稱 :
(a) 攻擊命令(主動)
介紹 : 自身範圍內的友軍攻擊力上升(光環效果只取一), 滿級後被動範圍增加5%攻擊力
(b) 防禦命令(主動)
介紹 :  自身範圍內的友軍防禦力上升(光環效果只取一), 滿級後被動範圍增加5%防禦力
(c) 突擊命令(主動)
介紹 :  自身範圍內的友軍移動力和回復力上升(光環效果只取一),
滿級後被動範圍增加10%移動力和每秒2回血
(d) 狂嘯 (主動)
介紹 : 暈眩及傷害前方所有敵對單位
(e) 皇家盾牌 (被動)
介紹 : 機率無視任何傷害, 但發動時自身無法移動0.5秒.
(f) 破釜沉舟(主動)
介紹 : 限時內啟動所有命令, 同時自身免疫任何效果,
技能結束後所有命令無法啟用xx秒. ( 被動範圍有效 )

引用:
原帖由 ViGGo_Gn 於 2012-2-1 23:58 發表
1. 玩家名字 : 月光亂一
2. 職業名稱 : 騎士團團長(王子2轉)
3. 技能名稱 :
(a) 攻擊命令(主動)
介紹 : 自身範圍內的友軍攻擊力上升(光環效果只取一), 滿級後被動範圍增加5%攻擊力
(b) 防禦命令(主動)
介紹 :  自身 ...
已截止對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請返回修改。

引用:
原帖由 tyotoytony 於 2012-2-2 14:47 發表 已截止
有所謂咩- -?
有用果陣 = 自然有用.

法法改改Suicide Blitz 2條link啦
你次次開sur+ Suicide Blitz 2場我都入唔到
次次都話我個map唔岩
但係法法你俾ge link係coop呢嫁喎 又點玩sur+呢?
前2日見你開Suicide Blitz 2場都係得1條友係入面

引用:
原帖由 hahahaka 於 2012-2-2 20:30 發表
法法改改Suicide Blitz 2條link啦
你次次開sur+ Suicide Blitz 2場我都入唔到
次次都話我個map唔岩
但係法法你俾ge link係coop呢嫁喎 又點玩sur+呢?
前2日見你開Suicide Blitz 2場都係得1條友係入面 ...
Q: 次次都話我個map唔岩
A: 請重新下載地圖作更新, 目的是令雙方版本一樣

Q: 但係法法你俾ge link係coop呢嫁喎 又點玩sur+呢?
A: Suicide Blitz 2這張地圖不只是可以用作Coop, 還可用作Sur/VS
(PS: 留意Suicide Blitz 2在l4dmap的頁面, 圖片右邊有標籤地圖與什麼模式兼容)

發新話題