發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 3.14 於 2013-2-15 23:45 發表
話時話E排懷舊 諗番起魔法小神童加旋 套野太正,我竟然睇到喊左
套動畫 最尾爛爛地...漫畫唔錯

引用:
原帖由 3.14 於 2013-2-15 23:45 發表
話時話E排懷舊 諗番起魔法小神童加旋 套野太正,我竟然睇到喊左
佢最後真係. . .
如果佢出多d咪好
佢招大絕 到未到真xxxxxxx

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-2-15 23:46 發表

套動畫 最尾爛爛地...漫畫唔錯
動畫講到金書就冇講,不過中間D劇情真係好正
奇策士とがめ。

便當一舊豆腐同飯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-2-15 23:50 發表
便當一舊豆腐同飯
都幾豐富....

我平日食塵
呢排學自製動畫...好快有我新作睇..大家要期侍啦

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-2-15 23:52 發表

都幾豐富....

我平日食塵
呢排學自製動畫...好快有我新作睇..大家要期侍啦
甘我就期待啦

話時話E排係甘無意中搵到之前睇過既漫畫
http://comic.kukudm.com/comiclist/1342/index.htm
我覺得E套好岩你地,認真我睇完真係好想打灰機
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-2-16 00:12 發表

甘我就期待啦

話時話E排係甘無意中搵到之前睇過既漫畫
http://comic.kukudm.com/comiclist/1342/index.htm
我覺得E套好岩你地,認真我睇完真係好想打灰機
先留名後追究

引用:
原帖由 無撞 於 2013-2-16 00:41 發表

先留名後追究
追究 佢D漫畫- -"

原來你套野好短岩岩睇完槍王 下一套就睇左佢先

阿萬音線
「萌郁會來襲擊研究所?
    麻由里會死?
    放心吧,那種事情,永遠都不會發生的。」
跟住不斷甘重復麻由里死之前果2日不斷重復做同一樣野

奇策士とがめ。

原來唔止係甘,
佢仲對差D比車撞既肥仔黑客見死不救,前提係佢一早知道佢比車撞。
仲自己心諗話 好想睇下桶子死左會點,係咪血肉橫飛,諗起都有趣WOR,
只要不斷重復E 2日,佢就係E 2日既神。
之後仲諗住強姦阿萬音。

唉,對佢望已失。根本黑左

奇策士とがめ。

結局竟然係同阿萬音一齊去左1975年
除左E個結局,其他都好鍾意。

由其是係貓娘線
佢為左救麻由里但係又唔想刪除貓娘既D-MAIL。
去左一個新既世界線。但係E條世界線上
麻由里,紅莉栖,達魯都完全唔識佢
研究所都消失左,所以已經冇得再放D-MAIL跳世界線
佢要寂寞甘懷住所有人既回憶生活落去真係好能慘

奇策士とがめ。

唉 遲左 今日想投亞絲娜一票..

唉~~想打灰機
奇策士とがめ。

香蕉要進入姐姐的身體麼?

發新話題