發新話題

火山佬太廢

[Close]

引用:
原帖由 SpaWN★ 於 2012-12-2 00:11 發表

http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=694
引用:
原帖由 華麗的肉餅 於 2012-11-4 19:33 發表
青山創念區
.....................................

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-12-1 17:47 發表
首先, 係基礎血量方面, 隻英既血實在太少
技能方面,
W技: 火山佬招1技無論1,2,3,4LV 都係得3隻狼, 點解唔改做, 3/6/9/12隻狼?
E技: 同吉綱撞技, 仲要DELAY, 又低傷過湖衣姬
R技: 2粒再生就廢左招3技啦
T技: 範圍太細 ...
你太看少他吧
用召狼主要不是因為數量,攻擊力,而用於技巧 相比狗女召狗 召狼更強 召出時會向前衝且扣血 用於追撃時十分有用 2來可以卡人 如:龜位上坡 3狼卡住 第3 可以用來做眼60秒 僅次於果心 (果心可以看忍)
2技 對於攻助法師黎講 有暈技已經係恩物 而且沒有0.8秒的延遲
3技 不用說 唔係打人 打塔打兵的 範圍大 一些老手也知道可以屈下路塔 就算好似你咁講用兩回血 咁你就嬴多人兩物品
大技 唔洗定住用已經好屈 不過呢招係可以俾人cut左

另外 應該教你點連技= = 一般人用2技>大技 其實應該係大技先2技(我學人用的 很不錯) 而且出技速度計敏的 所以愈高敏出技愈快 有些技另計 因為主動技有即時 施展 詠唱 自動之分 詳細唔講
我承認信長入面有專克的英雄
不過只有最強的玩家 沒有最廢的角色

引用:
原帖由 lkmyls 於 2012-12-2 00:29 發表

你太看少他吧
用召狼主要不是因為數量,攻擊力,而用於技巧 相比狗女召狗 召狼更強 召出時會向前衝且扣血 用於追撃時十分有用 2來可以卡人 如:龜位上坡 3狼卡住 第3 可以用來做眼60秒 僅次於果心 (果心可以看忍)
2技 ... 而且出技速度計敏的 所以愈高敏出技愈快
求教.  Any Source?

首先,見到樓主話1技要有12隻狼我就笑左出黎
然後,見到d人既留言,我笑到肚痛

只有垃圾的玩家沒人垃圾的英雄A_A"

又係呢D POST

其實...長秀d狗仔以前好似係慢慢變出黎=.=無左沖出黎果下始創傷害..個人認為長秀經已強得好緊要=口=|'|如果各下認為正信長秀太廢.在下建議你轉玩無信...(應該有你想要既強度)

引用:
原帖由 nghjyuting 於 2012-12-2 02:27 發表
其實...長秀d狗仔以前好似係慢慢變出黎=.=無左沖出黎果下始創傷害..個人認為長秀經已強得好緊要=口=|'|如果各下認為正信長秀太廢.在下建議你轉玩無信...(應該有你想要既強度) ...
其實以前D狗已經好勁
試下前期多3隻混攻,高攻速,打人有爆擊既兵仔推路
分分鐘仲勁過招3技/2技

少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。

湖衣姬太廢
首先, 係基礎血量方面, 隻英既血實在太少
技能方面,
W技: 湖衣招1技無論1,2,3,4LV 都係得回血速度同加防, 點解唔改做, 全屬+30%同埋有攻擊力同攻速?
E技: , cd耐,有起手仲要DELAY 0.8秒, 又低傷過信長
R技: 1把91同神速之卷就廢左招3技
T技: 大技範圍太細同埋速度太慢, 我覺得要3000範圍先夠. 最大問題係湖衣招技速度太慢, 大技一出果刻人地就走左. 同埋根本扣唔實,比人閃走. 我覺得開大果刻應該可以強暈3000距內d英雄20秒, 等敵人可以硬食湖衣招大

一個魔水就廢左 大炎上之書 落石 火計 水計  冰計 天變 風傷 紅雷 鬼丸 ..........~@#$%^&*)

樓主食左葉未??

笑 不如招大變全地圖OK?

加上魔水魔晒全法術技,,不如都都改埋佢

樓主開此post就係為左引笑
火山佬招狼我試過可以扣到人360血 又可以彈出黎 圍住隻英黎打 勁到笑
隻英唔走 已死
招2技 暈到人2秒 己經好勁 你仲想點?{暈50秒?}
招3技 食兵 推塔 壓路 勁到不該
招人 主要拎黎推塔 你想殺人 咪有招2技囉 加車招狼上去 殺唔到?
最重要 火山佬勁易食兵 又易壓塔
我玩過火山佬 試過14分鍾出地王 超左兵數
樓主似大垃圾

發新話題