發新話題

堅決唔玩13.0D

[Close]
引用:
原帖由 肥佬之野望 於 2012-1-16 12:45 發表

支持講得好 人地整張圖要成幾個月時間 又要公測 整得好冇讚 整得唔好 就係到串整圖者 0尊重
我串佢d咩?
認真少少睇我個post
我只係善意話個翼整得唔好
街場因為呢個隊長咩翼搞到連玩場都難姐
炮就你引先

我再講多次 要吠番狗屋啦 唔該

引用:
原帖由 熙JaiiO_o 於 2012-1-16 12:50 發表

我串佢d咩?
認真少少睇我個post
我只係善意話個翼整得唔好
街場因為呢個隊長咩翼搞到連玩場都難姐
炮就你引先

我再講多次 要吠番狗屋啦 唔該 ...
而我看不到樓主邊到有寸到整圖果位哥哥

點解d謢主狗會咁煩
以為識整圖就大晒
佢地係信長既GM?
而家明明係佢地整到有d問題
佢地就叫人[咪嘈],[唔好玩]
你整完個產品出黎有問題就叫人唔好用
唉,真係好笑

護主狗大技 [你咪自己整張圖出黎] (唔識整就唔比批評?我諗你整個圖出黎唔係比人玩,係比人睇,___到咁?) (你整完圖唔好放上vlan囉,放得上黎就預左有讚有彈,而家明顯係你地搞到彈多過讚,反而就將問題比番我地身上,)

抽水?
其實我岩岩係同樓主講
又唔係抽中你水
你答咩嘴
真心定假膠

老實d講
其實隊長mode真係幾好
但如果唔加野 唔- 番生時間既cd會仲好
橙色同,紅色變做自動做隊長
但係隊長只係多左指揮既指令 咁會好d
公平番d

我就唔明 我比下意見都比人插係咩意思
你插我 我回炮係我做人既道理
你真係唔滿意我
你叫3管封我ip囉
反正 公道自在人心 我自問個post 無串到整圖哥哥
無話過任何人 只係發表意見
只不過某部份人 一直嘈 一直嗆
放心 你做d咩都上唔到位架啦
我認為你係傻_炮_ only

回復 34# 的帖子

抽你水咪抽你水囉

引用:
原帖由 飛燕歸巢 於 2012-1-16 13:04 發表
抽你水咪抽你水囉
你ga唔ga到我話   抽水?  係點解
我係話你抽我水=搞笑
你搞完笑未

咁就叫抽水?

支持樓主~~
隊長mode好公平

心諗:
認真MODE就冇人理
出到泥又要俾真心膠嘈
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D1&page=2

引用:
原帖由 熙JaiiO_o 於 2012-1-16 12:48 發表

原來唔識整圖就唔可以話佢整得唔好
舉個例 如果我唔鍾意坐車 咁係咪要我識喳車先可以話唔鍾意坐車?
再加上 香港基本法保障左香港人有言論自由
我講咩都有自由 幾時到你管?
And 你有咩權力管我? ...
我講你就要做?  笑了

你唔中意玩  你大可以del左佢 我推薦連vlan 都del埋佢統一玩番11.2b 夠哂公平

支持!!!!!!!

其實幫整圖果一方, 我未見過有一個人講野係有Point  

佢地正係識講乜?

唔同情作者, 你來整地圖吧, 你有沒有尊重, 不要玩吧, 冇意見!

講黎講去都係上面果5樣野, 一點意思都沒有..

呀, 琴日仲見識過"明天是上泉" : 你冇拎過第一就唔好出聲。

可見整圖方何等主觀~

我建議默認係關閉 , 想開果時先打-LD

引用:
原帖由 tung2477 於 2012-1-16 15:30 發表
我建議默認係關閉 , 想開果時先打-LD
e+已經係默認關閉
20秒唔打指令當唔開

發新話題