發新話題

火影忍者-忍村/守城 意見收集箱 歡迎會員 發表意見!

[Close]
I think the first step is to deal with the bug problem.

引用:
原帖由 MeSs! 於 2011-4-14 20:58 發表
能否將 火影區01 的人數   提昇到 255人嗎??
簡單一句就是能否把火影忍者忍村01 的人數擴張?
感謝你的意見發表

何时有单挑战或者团体战的活动。。。

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2011-4-14 22:40 發表

簡單一句就是能否把火影忍者忍村01 的人數擴張?
感謝你的意見發表
個人認為 擴張伺服器人數只會 令到 守城 忍村02 疏通吾到人.
反而將 忍村01 較少D人 咁 會有多D人去 守城同忍村02 -__-
個人淺見 OTL

引用:
原帖由 x人間道x 於 2011-4-16 00:15 發表

個人認為 擴張伺服器人數只會 令到 守城 忍村02 疏通吾到人.
反而將 忍村01 較少D人 咁 會有多D人去 守城同忍村02 -__-
個人淺見 OTL
仲以為你會話係忍村2攪個疾帖比賽咁話

引用:
原帖由 ╭Mazda◆舞 於 2011-4-16 00:46 發表
仲以為你會話係忍村2攪個疾帖比賽咁話
他經常跟我說疾風的比賽如何. . .

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2011-4-16 00:51 發表

他經常跟我說疾風的比賽如何. . .
其實攪個疾帖比賽都可以,,,,不過始終疾帖都係太小人玩,,,,版主幫手推推張圖

如果論壇積分可以買VIP就正

引用:
原帖由 ╭Mazda◆舞 於 2011-4-16 01:22 發表
其實攪個疾帖比賽都可以,,,,不過始終疾帖都係太小人玩,,,,版主幫手推推張圖
其實宜家 版主 聲譽都幾大
如果版主 願意幫手宣傳
成效會大好多

希望可以搞1on1既比賽

可5可以開一個火影  抱怨post?????????????

or 不滿post!!

引用:
原帖由 MeSs! 於 2011-4-23 22:06 發表
可5可以開一個火影  抱怨post?????????????

or 不滿post!!
其實綜合區已有子版抱怨區

wing同佢講都晒氣架啦=0=

豪你冇處不在既

玩唔玩火影。。唔玩我去練下信長
我學z000ja 。

發新話題