45 123
發新話題

旅遊巴地圖 cs_TouristBus

[Close]
加到喇^^

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

好正呀 但係架巴士太黑! 同埋應該架巴士入面睇到出面o既現場直播
咁樣先正d

整得真係幾似...落埋雨仲似D添
on_Q

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2010-9-3 20:07 發表

who is louis lam?
我建議樓主修改 調節光暗度 有按鈕開啟車門 車輪...
我想模擬返個情況,當時係夜晚,當然黑啲好。
車門可以打得爛。

其實我整個地圖出嚟,都係想俾大家知到菲警難處。
做CT 嘅應該發現,向巴士開槍,有意冇意都會打中人質。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

好多問題要作出修改
真心的
*無車(SWAT有部車比佢上太平門)
**無燈(街燈都會有點光 太黑連車外都望5到)
*** 車可能較細tr未能移動
**** ct有掛..嘻嘻tr一開場就要比殺

唔錯好令

你有MSN嗎?????

你有msn嗎 有比我

引用:
原帖由 louislamlam 於 2010-9-4 00:30 發表

我想模擬返個情況,當時係夜晚,當然黑啲好。
車門可以打得爛。

其實我整個地圖出嚟,都係想俾大家知到菲警難處。
做CT 嘅應該發現,向巴士開槍,有意冇意都會打中人質。
...
CS入面就要射幾槍死...
但係現實,一槍就訓低啦...
加上當時只有一個兇徒只有一個
有人質係到更加唔會亂掃,描準目標..一槍搞掂..
唔可以相提並論...

引用:
原帖由 姬路瑞希o 於 2010-9-4 04:07 發表
好多問題要作出修改
真心的
*無車(SWAT有部車比佢上太平門)
**無燈(街燈都會有點光 太黑連車外都望5到)
*** 車可能較細tr未能移動
**** ct有掛..嘻嘻tr一開場就要比殺 ...
我都有諗過你四個問題,但畢竟呢個地圖係2 Vs 30,根本就係一個極不公平嘅地圖。
或者我遲啲整多個平衡版,可以16 vs 16

我下左玩唔到既- -

引用:
原帖由 〝力天使 於 2010-9-4 11:39 發表
我下左玩唔到既- -
點玩唔到法?

係mychat都有la,早過你好多post!==唔係想踢爆你嫁==

呢個down到掛....
成日都load好慢

45 123
發新話題