40 123
發新話題

Left 4 Dead 2 - HeTeR [Rebirthing]

[Close]
引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 24-7-2010 13:59 發表
做乜係要追住我黎插
玩多左玩熟左聽多左聽熟左玩得多FPS呢D野緊係易上手架啦
乜一定要拍片架?
冇,vlan上有唔少高手係度,包括樓主呢位(我認為啦o下)
佢地都未可以將定位呢樣野100%到
你講到好似好易咁,而小弟不嬲都廢
咪想請教你點樣做~
當然拍唔拍呢個係你自由~

引用:
原帖由 041534 於 2010-7-24 14:14 發表

冇,vlan上有唔少高手係度,包括樓主呢位(我認為啦o下)
佢地都未可以將定位呢樣野100%到
你講到好似好易咁,而小弟不嬲都廢
咪想請教你點樣做~
當然拍唔拍呢個係你自由~ ...
如果聽聲識分上下左右遠近
再加埋經驗都有70%估到特感係邊到出現啦
何況L4D呢個系列D彈道跟本唔洗點控制
射隻BOOMER嗰50血都唔難
呢D野靠自己慢慢儲番黎
教一教你就識咁世界上咪好多高手?
聽聲呢D野教唔到
靠自己去試自己去做

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 24-7-2010 14:24 發表

呢D野靠自己慢慢儲番黎
聽聲呢D野教唔到
靠自己去 ...
哦,原來你就係靠呢d去判斷一聽就知係邊度
唔怪得你覺得冇難度啦
咁在下實在領略唔到當中ge奧秒喇~

wo 好勁heter 勁左唔識人喇 成日叫你玩都話唔得閒

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-7-24 14:24 發表

呢D野靠自己慢慢儲番黎
聽聲呢D野教唔到
靠自己去 ...
算把啦 你連自己比人笑緊都唔知
你仲以為自己好勁 =[
睇黎你打得太多新手街場啦

引用:
原帖由 傻MoUsE 於 2010-7-25 12:28 發表

算把啦 你連自己比人笑緊都唔知
你仲以為自己好勁 =[
睇黎你打得太多新手街場啦
次次入SERVER都睇住你地係到玩 再唔係就比你地SM
我都好少見唔到你地
講真,睇你地玩我都有記住咩位出咩位攻
咩特感攻先之類
點樣Cover
點樣封位等等
我都有記住
但係聽聲呢d野玩多左真係唔覺得難囉

引用:
原帖由 小熊子 於 2010-7-25 00:20 發表
wo 好勁heter 勁左唔識人喇 成日叫你玩都話唔得閒
oo, who are you ?

heter哥呢條片好似冇之前咁好 希望你整得快之餘 條片都好咁就完美a_a

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-7-24 01:30 發表

聽同定位係一樣姐
但係冇話1打2-5可以全部殺曬
L4D2 D彈道唔同CS呀
L4D2以近至中遠距離邊行邊射都咁準
你明5明咩叫 彈道 =.=?
彈道 係解 子彈路線  

COD / 1942  呢d 就係睇彈道 要計風吹 計距離
你講個D叫 準心
而唔係 彈道 CS 同L4D 既彈道 都係直線  
(想清楚知道咩係彈道  睇剎神特工)

and L4D2 近至中遠距離 除左散彈 仲有邊把可以一路行一路射得準?

你都幾勁wo  知隻怪 係邊唔難 但係要殺到先係重要
我飛boom 係你出 係你面前 反應又係咪甘快先??

有實力既唔止一個 但係無實力又點止我一個呢 更何況香港人輸波賴地硬就更加多

放一篤屁出黎 都要有實力放先得

唔係嗡兩句好似話有hunter 推 有charger 秒 有boomer爆
我識cover隊友 睇位出世

甘就叫高手掛  

講就兇狠 做就碌_

樓主好強大...支持影片

40 123
發新話題