38 123
發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】新手教學攻略 (戰術篇)

[Close]
諗下點解d古人點打仗 d人點打波
一場仗一場波 好靠合作性同本身人既能力
你點操d人都係無用 佢都唔夠力
始終係要靠d人本身既能力

所以d團話收人 要三思
另外 如果有人想同我24小時狂操同研究 可以加我msn
我會裝番R6同你玩

引用:
原帖由 你同新手玩 於 2009-10-25 06:38 發表
諗下點解d古人點打仗 d人點打波
一場仗一場波 好靠合作性同本身人既能力
你點操d人都係無用 佢都唔夠力
始終係要靠d人本身既能力

所以d團話收人 要三思
另外 如果有人想同我24小時狂操同研究 可以加我msn
我會裝番R6同你玩
紅字句子有好大問題吵師兄~
藍字句子好廢話呀師兄~
綠字句子你up咩呀師兄?
橙字句子同上句好矛盾呀師兄~

紫字句子同主題無關啊師兄~
灰句句子, 你之前唔係話點操d人都係無用 佢都唔夠力既咩??咁你呢句同之前都幾矛盾下, 仲搵人同你操?

另多謝支持

Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

sam到而家都無變...一樣都係咁鐘意汁人地字

sam哥,真系好想送4個字比你- -:孤陋寡聞,人地系話靠自己本身能力同團隊合作融合就能發揮到最好啊- -戰術家
[GSG]隊長DAVY

引用:
原帖由 口刁_你 於 2010-1-27 19:10 發表
sam到而家都無變...一樣都係咁鐘意汁人地字
Call of Duty : Modern Warfare 2

Samlau0459

引用:
原帖由 davy9000 於 2010-1-28 19:58 發表
sam哥,真系好想送4個字比你- -:孤陋寡聞,人地系話靠自己本身能力同團隊合作融合就能發揮到最好啊- -戰術家

另請發表不孤陋寡聞的高明意見

他的意見本身就自相矛盾 我很想聽聽你的評語

P.S. 原貼者已鬼隱

Samlau0459

XD 一樣咖姐 你咁樣姐係想講姐係你變左@@?

引用:
原帖由 口刁_你 於 2010-1-30 13:26 發表
XD 一樣咖姐 你咁樣姐係想講姐係你變左@@?
你喜歡

Samlau0459

38 123
發新話題