發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-29 03:54 發表

其實第一頁你所有笑點,你竟然全部避而不談,即係默認。
多謝提供笑話
應完編緝應完編輯,梗係完全冇回應啦

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-29 03:56 發表

應完編緝應完編輯,梗係完全冇回應啦
其實你咁唔鐘意編輯,不如去高登啦,呢度唔岩你。
呢度既設定可以編輯,你嘈D咩?仲有你無編輯到咩?

回復 272# 的帖子

批:上綱上線

應完編輯  變成 有冇得編輯/有冇編輯

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-29 04:02 發表
批:上綱上線

應完編輯  變成 有冇得編輯/有冇編輯
我分開黎問你,等你易睇D啦,小朋友

你引用左我既說話,就算我編輯完都有你都有記錄
之後呢?你想講乜?

之後到另一個句子
其實你咁唔鐘意編輯,不如去高登啦,呢度唔岩你。
呢度既設定可以編輯,你嘈D咩?仲有你無編輯到咩?

答啦,小朋友

回復 274# 的帖子

批:以偏概全。
有部份記錄唔代表全部有記錄。

批:概念歪曲
冇人話呢度唔可以編輯,話緊你睇完人既回應,發現自己柒就編輯。
從你刪pm圖就是一例。

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-29 04:27 發表
批:以偏概全。
有部份記錄唔代表全部有記錄。

批:概念歪曲
冇人話呢度唔可以編輯,話緊你睇完人既回應,發現自己柒就編輯。
從你刪pm圖就是一例。
你想逃避現實,唔答我問題, 搵個好D既借口得唔得?

你自己唔識做全部記錄係你自己技術上既問題
我又做到?SEE?
再唔係你可以自己CAP哂圖, 其實唔難
唔該自己用下個腦轉下

你又唔咁做? 如果我有柒事你放圖囉,
除非你得把口,
之後呢,你想講乜?
最後咪又係唔想答我問題?驚到咁為乜?
做得出唔怕應

仲有咩叫刪PM?
張PM圖仲係度喎
你隻眼無事?

批:本未倒置

我駁既係你所指出既有晒記錄,而非話我要有晒記錄。

批:再度概念歪曲

依家既圖係你再補上去,係被我踢爆之後既事。唔代表你冇刪圖呢個行為

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-29 04:42 發表
批:本未倒置

我駁既係你所指出既有晒記錄,而非話我要有晒記錄。

批:再度概念歪曲

依家既圖係你再補上去,係被我踢爆之後既事。唔代表你冇刪圖呢個行為 ...
第一:你咁驚我編輯,你自己可以CAP哂圖,之後再列我柒事?
最後你有無?得把口?

你想逃避現實,唔答我問題, 搵個好D既借口得唔得?

你又唔咁做? 如果我有柒事你放圖囉,
除非你得把口,
之後呢,你想講乜?
最後咪又係唔想答我問題?驚到咁為乜?
做得出唔怕應

第二:幾時刪PM?可唔可以有証據,THX SOURCE呢?
又黎自打咀巴
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:28 發表
你唔敢比SOURCE呢點 咁簡單用黎證明你既指控係岩既都唔做 點解呢?  大家都知咩料啦 講咁多經晒勁氣

第一:
你完全缺乏思維訓練,唔明我指出你d咩錯謬,繼而自說自話。或只係顧左右而言他混淆視聽。

第二:
後補

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-29 04:49 發表
第一:
你完全缺乏思維訓練,唔明我指出你d咩錯謬,繼而自說自話。或只係顧左右而言他混淆視聽。

第二:
後補
你咁驚我編輯,你自己可以CAP哂圖,之後再列我柒事囉
最後你有無?得把口?
還是你想逃避現實,唔答我問題, 搵個好D既借口得唔得?
做得出唔怕應, 做完D事又唔敢面對回應啊?
之後話咩驚人編輯
驚編輯你自己CAP圖又得, 做份完整引用又得
你做得出唔怕應, 點解要逃避現實問題?
最後連答問題既勇氣都無, 笑死人

我有咩柒事啊? 你D柒事我列左好多項啦
你呢?除非你得把口  我D柒事係邊 ? SOURCE呢?
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:28 發表
你唔敢比SOURCE呢點 咁簡單用黎證明你既指控係岩既都唔做 點解呢?  大家都知咩料啦 講咁多經晒勁氣
第二: 補快D啦, 另外一個帖又有野睇
不過可唔可以解釋我知, 就算刪左又有咩問題?
等你又講歪理啊,黎啦
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-16 16:02 發表
小結一下數字人的特點:
-怕改有象徵性意義名字,以免被人記得。
-易衝動
-個名冇度過,冇左個名都唔可惜,所以挑3分當家常便飯。
-走場後冇人會記得一連串無意義數字,方便走場。
結論:所謂事出必有因,KICK數字人相當合
...
又黎回味強大道理的時候,大師教你人生道理就一定要聽啦

私人恩怨都要開post
gap

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2014-7-29 06:49 發表
私人恩怨都要開post
gap
其實出面咩花團啊,MH啊,乜哥乜哥,砲戰POST,抽水POST
好多私人恩怨POST既
照你咁講,咁成個VLAN都好GAP?
咁GAP?你咪唔好上黎,番屋企飲奶啦
之後呢?有屁就快D放啦,唔該哂

樓主似把炮 到到都燒著個火頭
Friendship Never Ends

發新話題