23 12
發新話題

[閒聊] 識電腦ge入黎help plx-3-

[Close]
引用:
原帖由 小飛豬 於 2008-8-18 12:05 發表

如果仲唔得..

1.可能你個遊戲..安裝都是修改版..好多傻瓜包..含好多.破解程序....

目前.. war3 本身已經.免 cd 升級補丁..你可以到 war3  官方網站下載

2.你玩信長張圖..是修改圖來..修改圖..非常容易導致..遊 ...
如果可以的話 可吾可以俾網我dl=,= 我好笨咖-口-
我係vlan果個 我睇吾明 係kyx 怕dl錯
仲有 希望vlan快d開返- -" 我玩信長 同d台佬合作吾到, 佢地郁d話人港狗  都係返vlan 好溝通d

小飛豬sos 我重dl 都仲係彈- -           
我會吾會好似肥佬講甘 中左毒 ...

死喇...
周公...我同你有同一個問題...
所以成日殺殺下人就會彈左

1G RAM 玩WAR3 當然唔多夠,需要用模擬記憶體,如果HDD 有問題都會有影響,小飛豬所講亦有機會,
諗唔掂重裝WINDOW 黎試,起碼可解決中毒及其它多餘軟件影響...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2008-8-18 22:55 發表
1G RAM 玩WAR3 當然唔多夠,需要用模擬記憶體,如果HDD 有問題都會有影響,小飛豬所講亦有機會,
諗唔掂重裝WINDOW 黎試,起碼可解決中毒及其它多餘軟件影響... ...
我e家ge心情=
你就  
  甘我重裝WINDOW ..

引用:
原帖由 Nick007 於 2008-8-18 22:38 發表
死喇...
周公...我同你有同一個問題...
所以成日殺殺下人就會彈左
你係俾人殺果個吧

你估你個個SVCHOST比一d惡意的程式rewrite左
求其上綱找隻野來殺下毒
system........(喱個咪係出norton個公司 )

-------------------------------
你果個係唔係win2000來的........定係xp改用原始?

引用:
原帖由 雷諾 於 2008-8-18 23:25 發表
你估你個個SVCHOST比一d惡意的程式rewrite左
求其上綱找隻野來殺下毒
system........(喱個咪係出norton個公司 )

-------------------------------
你果個係唔係win2000來的........定係xp改用原始? ...
xp改用原始.
聽人講話會冇甘lag.

23 12
發新話題