27 12
發新話題

del~~~~~~~~~~~~~~

[Close]
引用:
原帖由 凌總 於 2015-1-12 00:48 發表
呢D小事啦  
最僧就係D細佬 係到自已人幾個FD圍內搞埋D小圈子
最9唔塔8
搞小圈子都算啦..
最衰係見到有吾識既入場就射人..射低人吾救人個下先賤

唔出奇啦= =  而家D細佬興 玩圍內麻  就快出 L4D 3 2月 已解決

引用:
原帖由 凌總 於 2015-1-12 20:16 發表
唔出奇啦= =  而家D細佬興 玩圍內麻  就快出 L4D 3 2月 已解決
都吾知l4d3幾時出..佢講就2月..steam冇l4d3既蹤跡

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2015-1-12 23:49 發表

都吾知l4d3幾時出..佢講就2月..steam冇l4d3既蹤跡
呢D緊係 搵D GAME鋪訂啦 幾百蚊你驚佢食左你咩= =  見佢話2月10日
應該都冇錯架啦  steam賤開 遲10幾日唔出奇 月尾機會大

Evolve《惡靈進化》 2月10日

遊戲語言:英文
        遊戲類型:射擊
        遊戲模式:單人、多人
        遊戲配置:不支援XP、32bit

產品內容:
  •                 《惡靈進化》遊戲光碟一套
        需安裝Steam,及申請Steam帳號;
        激活序號時,需要網絡連線。

引用:
原帖由 凌總 於 2015-1-15 19:05 發表

呢D緊係 搵D GAME鋪訂啦 幾百蚊你驚佢食左你咩= =  見佢話2月10日
應該都冇錯架啦  steam賤開 遲10幾日唔出奇 月尾機會大

遊戲 ...
你係咪去錯版?
https://www.youtube.com/watch?v=eva_ijSpuUY

引用:
原帖由 凌總 於 2015-1-15 19:05 發表

遊戲 ...
你知吾知Dead Island 2都未話幾時出..
steam入面已經有page啦..
你講呢隻game..吾係l4d3黎

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2015-1-16 05:29 發表
你知吾知Dead Island 2都未話幾時出..
steam入面已經有page啦..
你講呢隻game..吾係l4d3黎
聽說過係5-6月
Laputa群主

引用:
原帖由 柏斯 於 2015-1-16 11:58 發表

聽說過係5-6月
我都想係呢D時間出..
上年年中dead island 2已經出page..
真係吾知l4d3幾時出

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2015-1-17 20:12 發表

我都想係呢D時間出..
上年年中dead island 2已經出page..
真係吾知l4d3幾時出
我冇預過會出
但DI2最煩係真係得4個人玩…
Laputa群主

引用:
原帖由 柏斯 於 2015-1-18 00:25 發表

我冇預過會出
但DI2最煩係真係得4個人玩…
佢係冇插件個D野..
而且BUG仲多過L4D玩得耐又易頭暈..

覺得煩既話,找人KO他囉

在柏斯既場,遇到我一係踢走他(他再入再踢),一係找人拿住把槍KO到他死為止(直到下一關再KO)

後排圍觀.

27 12
發新話題