28 12
發新話題

走場檢舉

[Close]
引用:
原帖由 潮州兒童 於 2014-6-1 18:24 發表
我食完上路cp.上三狼單上果個搶左.就去下路食三狼.響哂丁隊友都係要搶
下路食三狼, 最後隊友 有無食到?
我就係下路食三狼果個人,
最後我一隻都無食到, 諗住打到紅血比你食
點知你1LV死左就跳場

斷線cap圖好像沒有作用-.-

我響哂丁你仲打..完全沒有表示會留怪

引用:
原帖由 潮州兒童 於 2014-6-1 18:27 發表
斷線cap圖好像沒有作用-.-
好像沒有作用只係你自己覺得

引用:
原帖由 潮州兒童 於 2014-6-1 18:28 發表
我響哂丁你仲打..完全沒有表示會留怪
最後我一隻狼都無殺到
點解你唔望埋我有無食到D狼就話人搶你CP?
好心幫你扣CP血.

請往申訴區交給專員處理,在這裡辯論是不會有結果

我只記得我不停響丁.你就不停打.再加上我黎到就比人殺左.所以先唉.但絕不與斷線事件有關

引用:
原帖由 潮州兒童 於 2014-6-1 18:31 發表
我只記得我不停響丁.你就不停打.再加上我黎到就比人殺左.所以先唉.但絕不與斷線事件有關
我為左你死, 我一句聲都無出
但你唉左一聲

不過講真, 你係唔係真係斷線真係唔知
因為你1LV死1次即跳場, 好難唔令人誤會

個人意見

見到你解釋
我覺得你應該係斷線先走
最起碼睇到你有悔意,仲係想繼續玩信長

我覺得你可去申訴區,相信飛豬會比一次機會你

仲有如果你話用開有線會有時候斷線
呢個應該係你個問題,你應該諗方法解決

試下換轉角色..你cp區食完強盜..響丁上路三狼但隊友照食..
到你去到下三狼都響哂丁隊友就繼續打冇表示會留怪..
此時上杉百地就落黎殺人..你果下死左會點?

斷線都係我問題之處..所以我已經在此道歉

引用:
原帖由 潮州兒童 於 2014-6-1 18:44 發表
試下換轉角色..你cp區食完強盜..響丁上路三狼但隊友照食..
到你去到下三狼都響哂丁隊友就繼續打冇表示會留怪..
此時上杉百地就落黎殺人..你果下死左會點? ...
你調轉諗下,
1: 比人搶CP
2: 比人殺左
3: 幾秒後跳場
4: 仲要1LV被殺
5: 無證據

呢D種種原因令你跳場
好難說服到我

都唔好怪我咁針住你, 因為呢個係局內人既感覺
旁觀者係唔明

你自己可以去申訴區求下情

明白..第五個原因我已無話可說