發新話題

堅決唔玩13.0D

[Close]
引用:
原帖由 飛燕歸巢 於 2012-1-16 12:35 發表
吾想知你又留咩言=.=
唔俾咖???

引用:
原帖由 熙JaiiO_o 於 2012-1-16 12:21 發表

玩?
呢個字你都講得出
去街場兜個圍先
只係因為無紅橙而走場既事
我今日見過6-7次有多

仲有咩機會玩戈張所謂既新圖?
  甘你就米玩D圖囉  開個POST黎托下面?  甘多個POST仲係到抽水 笑了

引用:
原帖由 ★.火星 於 2012-1-16 12:36 發表

唔俾咖???
支持你

回復 16# 的帖子

你吾想知甘你走黎哂力留言?
吾想知你咪禁上一頁走囉

引用:
原帖由 飛燕歸巢 於 2012-1-16 12:39 發表
你吾想知甘你走黎哂力留言?
吾想知你咪禁上一頁走囉
  抽夠水未

引用:
原帖由 肥佬之野望 於 2012-1-16 12:36 發表

你講到你自己甘勁  你整張圖出黎? 我怕你整都唔識整囉同我一樣  所以你可以唔玩但係你嘈咩先
關咩事
整到圖先講得咩?
無關係唔係放埋一齊講

純對樓主唔滿意 回你post仲要串串哄 傻的嗎9 如果有得ban人我一定ban7你

到底係晤係整圖叫勁....唔識整叫晤勁??.....
而且 事實是....明顯是作者想到沒什麼好想了
就開始畫蛇添足.....比d新野你去玩
不過到底係晤係好玩??
加上我都明白佢點解開post.....
你要明白....世界上太多貪新的人......但完全不會想新的到底好不好
之後 一堆人開始新圖就有更多的人去 "跟風"
如果要玩c圖 點都要比人明白 d圖的不堪.....
普通一點說 就是做另一個 "風" 來比人 "跟"
讓其他人看到另一個選擇 而不是只有新的

回復 20# 的帖子

又吾係抽你
關你_事咩

引用:
原帖由 619 於 2012-1-16 12:43 發表
純對樓主唔滿意 回你post仲要串串哄 傻的嗎9 如果有得ban人我一定ban7你
支持講得好 人地整張圖要成幾個月時間 又要公測 整得好冇讚 整得唔好 就係到串整圖者 0尊重

引用:
原帖由 619 於 2012-1-16 12:43 發表
我求你ban我
如果純討論都要比人ban
我諗你都唔會係到

引用:
原帖由 飛燕歸巢 於 2012-1-16 12:45 發表
又吾係抽你
關你_事咩
  緊係唔關我事  我又唔係你邊個 但係你甘既行為 我係個人方向去講你  你都理唔到我打咩~

回復 27# 的帖子

甘咪係囉.
我抽人水
你都理我吾到嫁~_~
你鍾意咪吠埋落去囉

引用:
原帖由 肥佬之野望 於 2012-1-16 12:36 發表

你講到你自己甘勁  你整張圖出黎? 我怕你整都唔識整囉同我一樣  所以你可以唔玩但係你嘈咩先
原來唔識整圖就唔可以話佢整得唔好
舉個例 如果我唔鍾意坐車 咁係咪要我識喳車先可以話唔鍾意坐車?
再加上 香港基本法保障左香港人有言論自由
我講咩都有自由 幾時到你管?
And 你有咩權力管我?

回復 29# 的帖子

好多鍵盤戰士            

發新話題