發新話題

花汶can u go home and farming?

[Close]
引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2012-1-15 20:44 發表
咁多野講又有咩用
不如比多d心機去提供意見比作者 炮羸一個人
張圖會因你改變? 上位前或者炮人前 諗下你有冇浪費vlan資源好過啦 真係有必要特定開貼?
點解吾直接係佢個POST到留言
希望你可以更加去提供有用 、實際 ...
e幾句請在花汶post留thx

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2012-1-15 20:44 發表
咁多野講又有咩用
不如比多d心機去提供意見比作者 炮羸一個人
張圖會因你改變? 上位前或者炮人前 諗下你有冇浪費vlan資源好過啦 真係有必要特定開貼?
點解吾直接係佢個POST到留言
希望你可以更加去提供有用 、實際 ...
樓主是石頭,加上佢太渺小,佢既意見比人無視了

其實樓主你知唔知依家vlan呢個網好LAG
一人好似你咁開一個帖咁仲得掂既?_?
反正都無得改變新圖呢一個事實點解唔接受佢?_?
個人立場

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 20:46 發表

我係石頭,,咁你e緊係咪**粗俗文字**石頭?
太渺小,,比人無視了
咁你e家做緊咩?
咪又係望緊我回咩比你

引用:
原帖由 閃直吹反殺 於 2012-1-15 20:48 發表
個人立場
可以出修正圖的

引用:
原帖由 [★]STAR。鋭 於 2012-1-15 20:49 發表

我係石頭,,咁你e緊係咪**粗俗文字**石頭?
太渺小,,比人無視了
咁你e家做緊咩?
咪又係望緊我回咩比你
這不是我跟你說的話

引用:
原帖由 閃直吹反殺 於 2012-1-15 20:48 發表
個人立場
其實你知唔依家vlan呢個網好LAG
一人好似你咁係度回一個post仲得掂既
邊個話冇得改?

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 20:49 發表

可以出修正圖的
咁點解唔俾次機會人地修正
人地聲都無得出就要被反對既玩家圍住黎插

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 20:46 發表

這不是由★25th夜所說的話

成日都見啦花汶  成日好似大條道理
預左一定有人開p0st博上位 估吾到佢系第一個

引用:
原帖由 閃直吹反殺 於 2012-1-15 20:51 發表

咁點解唔俾次機會人地修正
人地聲都無得出就要被反對既玩家圍住黎插
我地又冇話唔比
佢唔出聲唔係冇得出

引用:
原帖由 [★]STAR。鋭 於 2012-1-15 20:52 發表

我地又冇話唔比
佢唔出聲唔係冇得出
佢依家個人唔係電腦到係咪聲都無得出

引用:
原帖由 閃直吹反殺 於 2012-1-15 20:54 發表

佢依家個人唔係電腦到係咪聲都無得出
電話是有的,,朋友也是有的

同意到不得了

好鬼岩啦你講得~~不過張圖真係智_ ~

發新話題