發新話題

loser 團收唔收新仔= =??

[Close]
引用:
原帖由 驗屍官 於 2007-9-20 19:14 發表
.....................................

我比哂msn你地...........仲叫我搵...
唔係唔想收你
係我唔知我收唔收得你
d 人個個當我廢
我廢事收完俾人鬧
到時搞到你麻煩就無癮

來 和 本朕玩 0.0

如果係ok 再玩一星期 先再講 0_0
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-9-20 19:45 發表
來 和 本朕玩 0.0

如果係ok 再玩一星期 先再講 0_0
ok 同you玩
幾時可以強暴下妳 q_q?
低能...

你地好似好唔正經咁==

禁多話同我玩..邊個先係正色= =

牛牛叫我下星期6搵佢吼入團 你到時一唔一齊黎

如果真係想入團既話,應該比d耐性!

仲有係你想入人地團,唔係人地想收你!

梗係你去add人地既msn啦!

P.S.提醒而已!

我都提供左msn...我唔明點解我仲要搵你地msn...

打個msn有幾難??

可唔可以 add我....講真實時間果d野.........

回復 #22 驗屍官 的帖子

你咁講就錯..知唔知我圍左入團等左幾耐 等左差唔多1,2個月到.機會就係你手,只係在於你珍唔珍惜佢

引用:
原帖由 驗屍官 於 2007-9-20 22:23 發表

打個msn有幾難??

可唔可以 add我....講真實時間果d野.........
誠意問題  .. 你想做野

唔通等份工收你  而唔係你去見份工?

即使你留低左聯絡方法都好

一早   都已經擺左聯絡msn

你自己唔add , 入團誠意何在?

擺個msn係度   冇人add , 唔識自己搵?

再講  你好似無乜點介紹你自己

個人認為  冇必要主動add你

LoSeR既聯絡人MSN  相信好易搵

有心入團  點解唔搵?_?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

你話  add個msn有幾難,

點解你唔諗下   搵個msn有幾難?

請分清楚  而家係你入團  ,  抑或LoSeR公開收人 (過往做法 )

引用:
原帖由 驗屍官 於 2007-9-20 22:23 發表

打個msn有幾難??
主動尋找聯絡方法去聯絡我們  無他  只是表示誠意的一種方式

不過既然你依然堅持  我亦唔會難為你  去迫你  要求你搵我既msn出黎

老實說  現在LoSeR唔會再主動收人  因為隊員已為數不少

不過為左尊重每一位有意入團既人士  包括你  我唔介意add你作測試  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-9-21 00:01 發表

主動尋找聯絡方法去聯絡我們  無他  只是表示誠意的一種方式

不過既然你依然堅持  我亦唔會難為你  去迫你  要求你搵我既msn出黎

老實說  現在LoSeR唔會再主動收人  因為隊員已為數不少

不過為左尊重每一位有意 ...
疾牛hihihihihihi

@@

我自動比msn 起你地眼前..仲要我搵...

為難我嗎???

我既誠意都放左起你地眼前.....

我真係唔明你地明明知我msn自己又唔add...

特登要我搵...

喂老友.....係唔係搵到個msn就係神手比入先?..係我即搵呀....我識玩信長呀咁..

因為你年紀尚細

好多人情細故既野都未了解

以上既種種  我決定唔收你  長大後再來吧
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

牛哥的做法十分明智

本人舉腳贊成

收皮啦你...

如果我行去你面前 比條msn 字條你..叫你試下收我

你會唔會叫我自己去搵你msn呀...

好勁咩你...扮哂高擋咁..咪又係輸.........

講埋哂d書面語..以為自己好權威...禁勁就唔洗輸啦....

成班白痴冇句正經 ...

哈....最尾果句 話唔收我果句又禁鬼正經....

good@@ 好團是也@@ 唔想收人咪出聲囉...用左3頁 黎玩我...

發新話題