發新話題

而家玩流星只需要佩帶2樣野

[Close]
原來流星 玩死鬥係弟樣野黎, 玩左幾年先知
我諗樓主 最好善用下個標題 寫明『單挑』

另外 『玩流星只需要佩帶2樣野 跳a+快機,完』
↑呢句野前面, 你都應該加返 『係中級玩家既世界入面』

引用:
原帖由 似水 於 2011-6-10 23:48 發表
原來流星 玩死鬥係弟樣野黎, 玩左幾年先知
我諗樓主 最好善用下個標題 寫明『單挑』

另外 『玩流星只需要佩帶2樣野 跳a+快機,完』
↑呢句野前面, 你都應該加返 『係中級玩家既世界入面』 ...
講緊跳a快機
你句'陣係玩單挑 乏味好正常'
借問聲同個題目有乜意思?
唔見你自己開個po講呢句?入黎講做乜

大家火藥味好重~
我想知
得機快 得跳a 又如何呢?
用按鍵又如何呢?

大膽敢問樓主
你機不快?
你不用跳a?
好似樓主都系得這2樣東西- -''
沒有這2樣樓主又何曾不是"土"立"土"及"呢?←大膽講句

引用:
原帖由 無敵跑步機 於 2011-6-11 19:50 發表
大膽敢問樓主
你機不快?
你不用跳a?
好似樓主都系得這2樣東西- -''
沒有這2樣樓主又何曾不是"土"立"土"及"呢?←大膽講句
我機會快嗎
我會全場得跳a嗎簡單d黎講.我意思係想表達 簡單d黎講.全場得跳a<-

回復 19# 的帖子

佢部機唔快

我唔覺

我機只得90-120 又唔係我單挑輸-.-  不過龜返小小打慢d姐  我之前都咁諗 可惜  世上有防  低跳可以唔蹲 由佢發狂  好可能係層次既問題

記起之前
有人話我低跳屈機快 換左部機就係廢人
但係就唔知 我低跳係70fps 都可以90%成功
so 洗乜屈機快?

樓主, 我想講成個post唔係陣係得『跳A+快機』呢4隻字囉
乜原來人地既回覆一定要回應 呢4個字架?

我係見到『都唔知玩黎做乜』『告訴我 玩流星既樂趣在那裡?而發表我既睇法
而唔係針對你戈d咩跳A定快機囉

呢4個字只係 呢個話題既 其中一點,莫非樓主眼中 見唔到 其他句子,
而人地既留言必定要針對 『跳a+機快』黎回應?

講緊跳a快機<<原來其他人唔可以對 上述藍字兩句發表意見

都係戈句 你善用標題啦

你估死鬥入面 冇跳a+快機咩呢d野咩, 你清醒下啦

引用:
原帖由 綺祈 於 2011-6-11 22:59 發表
我機只得90-120 又唔係我單挑輸-.-  不過龜返小小打慢d姐  我之前都咁諗 可惜  世上有防  低跳可以唔蹲 由佢發狂  好可能係層次既問題
唉 你第一次見 8方仔 / 清高人士 比人sm完 上黎訴苦咩-.-
呢d post 你數返前幾頁 多不勝數啦 洗版咁洗

引用:
原帖由 結果 於 2011-6-11 21:59 發表
我機會快嗎
我會全場跳a嗎簡單d黎講.我意思係想表達 簡單d黎講.全場得跳a
樓主難道不用WSAD?
難道
前a不算招?
跳aa不算招?
跳上下a不算招?
如何全場得跳a呢?
全場得跳a強大!!!!
Kai"`

講咁多做乜
立例禁跳同a啦直接

吾跳a~吾洗煩na~

月經post。

當你真係唔跳a, 就話你龜, 咁唔龜, 走位喇, 就話你走黎走去......總有藉口。

樓主都知依家係「玩」流劍, 玩嘛, 開心就好, 機快慢哩d硬件野控制唔到, 噴黎無謂,

只得跳a悶嗎? 玩其他武囉, 咁多件武淨係要玩到打得下都有排你玩。

嘴炮不會加攻擊力喔。

不管你們怎麼說
我永遠是被屈的那個
我機最慢
善哉善哉...

發新話題