發新話題

(轉貼)。「﹏'玩新圖必要''!!!Add-on support~。﹏(望置頂)

[Close]
我冇down呢舊野都冇紫色格仔wow=.=(新圖)
除左冇紫格仔呢個功能之外仲有咩功能

引用:
原帖由 XCV13524 於 2009-12-30 17:38 發表
我冇down呢舊野都冇紫色格仔wow=.=(新圖)
除左冇紫格仔呢個功能之外仲有咩功能
咪傻  係玩No Mercy 2  呢D 冇紫色格仔  

大家都須利DOWN到啦ma"???

無問題可以下載到

ps: 地圖包只限單機玩嗎?謝謝

引用:
原帖由 sapphire989 於 2009-12-30 18:42 發表
無問題可以下載到

ps: 地圖包只限單機玩嗎?謝謝
不是 只要其他玩家有一樣地圖 就可連線

引用:
原帖由 wongkc987 於 2009-12-30 18:43 發表

不是 只要其他玩家有一樣地圖 就可連線
who r u???

引用:
原帖由 yuenwf1216 於 2009-12-30 18:55 發表

who r u???
who are you ?

只要del鬼走d死人符號就夠
見到都把鬼火

對唔住= =個D係我個人開頭 = =MSN名都係== =

大哥,整一個地圖包卑我地下啦!!   thx

你可以到L4D2 地圖網下載''''

奇怪…將rar解壓到Left4dead2\left4dead2目錄

入Game看不見新地圖 ??

請問,你將新地圖放左係邊      如果再唔得,就問''~''控制台,打出map xxxxx xxxx=你地地圖名,可以參考l4d2 官網,上面有教點打地圖名'

引用:
原帖由 brianlee787 於 2009-12-30 14:30 發表
我安裝地圖係咁'我將個地圖壓縮包入面既vpk檔,解壓到C/Left 4 dead/left4dead2/addons
入面,然後就搞點'你可以試下呢個方法'
同埋CHECK下SERVE既地圖版本係咪同你一樣'" ...
所有野解壓去C:\game\Left 4 Dead 2\left4dead2 入面呢度?還是解去Left 4 dead/left4dead2/addons呢?

兩個不同路徑來喎

C:\game\Left 4 Dead 2\left4dead2係add-on support既路徑

Left 4 dead/left4dead2/addons係放非官方地圖既路徑''

發新話題