發新話題

原來vlan唔俾人投訴

[Close]
引用:
原帖由 22029205 於 2009-10-3 15:07 發表

問題係
就算vlan接受投訴
投訴都要証據架
vlan一定要你比証據
但響邊度搵倒証據?
你就咁cap張比人踢完果個畫面都証明唔倒場主亂踢人
所以算把啦 ...
VLAN個SERVER應該有RECORD喎,係咪亂咁踢人,應該CHECK到,如果冇RECORD,啲人開CHEAT咪捉佢唔到?

vlan好似唔會捉cheat -.-
佢只係提供一個連線平台
其他野都係由玩家/隻game功能控制

引用:
原帖由 22029205 於 2009-10-3 15:13 發表
vlan好似唔會捉cheat -.-
咁我可以懷疑而家十幾LV嗰啲係CHEAT番黎-.-

講咁耐,你咁勁既話可以自己同版主一齊研究,不過同你講,vlan只不過係一個用黎比人連線既程式,d玩家有冇品vlan管唔到,你想像一下咁多人連線,版主管得邊個??唔通版主就奉旨要幫你??你覺得人地冇品,大可以唔玩佢個場,更何況呢個只係遊戲,你帶住唔開心既心情玩,係你既損失

引用:
原帖由 makhobun1 於 2009-10-3 15:17 發表
講咁耐,你咁勁既話可以自己同版主一齊研究,不過同你講,vlan只不過係一個用黎比人連線既程式,d玩家有冇品vlan管唔到,你想像一下咁多人連線,版主管得邊個??唔通版主就奉旨要幫你??你覺得人地冇品,大可以唔玩佢個場,更 ...
VLAN SERVER已經唔係多,啲場主仲要係咁,其實損失嘅係邊個,係VLAN所有嘅玩家,一個場主係咁,其他場主又跟住係咁,想像唔到結果係點,L4D2買正版算,盡量少玩香港SER

其實好簡單:你吹佢唔漲
vlan冇可能管理咁多人流既品格,版主要管理住ipve個網都要唔少時間,仲要佢地管理住d人有冇品既問題,唔通佢地真係神人??
如果定左規則,又會有幾多人跟??版主又ban得幾多個冇品人??你唔鍾意某d場主咁既行為,你咪唔好入佢場囉,咁多場比你入
外國唔代表一定有品,可能會比我地香港多ser,但係可以一樣係fd場,入左去一樣會踢你,人地set唔set pw你管唔到
遊戲一隻,你要覺得香港人冇品,你咪唔好玩囉,玩完又要話人冇品,係到埋怨,冇人逼你玩架喎

引用:
原帖由 makhobun1 於 2009-10-3 15:40 發表
其實好簡單:你吹佢唔漲
vlan冇可能管理咁多人流既品格,版主要管理住ipve個網都要唔少時間,仲要佢地管理住d人有冇品既問題,唔通佢地真係神人??
如果定左規則,又會有幾多人跟??版主又ban得幾多個冇品人??你唔鍾意某d場 ...
咁我都可以喺VLAN開個場,玩到咁上下,然後亂咁踢人啦?VLAN真係唔會干涉?咁就好啦,咁我可以大報復

這種投訴,還是算了吧!真麻煩~~~~~~~~~

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2009-10-3 15:49 發表
這種投訴,還是算了吧!真麻煩~~~~~~~~~
對場主黎講,呢個投訴係麻煩~~~~~~~~~

汝家池塘多膠魚=.....="
I'm MC

引用:
原帖由 chrischoi399 於 2009-10-3 16:27 發表
汝家池塘多膠魚=.....="
希望你到時唔好亂入我個ser啦,唔係到時你俾我kick咗,冇得怨; )

針對閣下提出的問題
我有以下個人意見

1.所謂在vLan區域裡的ser.並不是vlan開設的伺服.而是玩家開設的伺服.vlan不會有任何紀錄.而該場主就會有紀錄
2.Left4Dead遊戲裡的玩家行為,爭執,vLan 版主不會插手,
3.版主負責管制的是論壇裡的帖子.

原因是各位於遊戲裡的名字並非vLan 帳號,即使想插手亦難上加難
而閣下所發生的問題我相信本區有史以來發生過不下萬次
而本區版主不會作出任何處理,亦不接受此等投訴
因為此類投訴屬"無法處理",場主是擁有不需任何理由踢除任何玩家或直接把場關閉的自由及權利
當然於道德上未必符合,但無人能管,建議場主多到相識的朋友的場玩或是自己開場.就不會被踢了
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我倒是比較想知道樓主做了什麼事可以比咁多"場主"踢(還是某同一個場主連環踢)?

而已沒警告就踢人也不一定是痴線

回復 10# 的帖子

敢問一句你會知佢vlan個id嗎?
定舊木馬比佢,入佢部腦攞佢料呀?
規則?vlan定有咩用呀?vlan係個平台黎嫁炸...
同隻game唔一樣呀哥哥...

MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 3-10-2009 06:04 PM 發表
敢問一句你會知佢vlan個id嗎?
定舊木馬比佢,入佢部腦攞佢料呀?
規則?vlan定有咩用呀?vlan係個平台黎嫁炸...
同隻game唔一樣呀哥哥...
很多玩遊戲的人就只會玩.而不懂得平台的意義
平台意義在於令區域網絡可以垮區,
讓不同區網的人聯在一起
而不是遊戲本身的ser.<--很多人以為是
什至有人稱vlan的版主為GM.真是誤會太大了
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

發新話題