發新話題

紀敏加油區(平心而論)

[Close]
引用:
原帖由 fatchicken22 於 2009-10-1 01:29 發表
開始凍la wor 仲開冷氣打機咁唔環保?!
你部冷氣 壞左 開唔到
I'm MC

遲d要羅返部風扇出黎la~_~

不過唔好係唔得的時候就開POST罵人...

Chris到此一遊
加油呀負責更新檔的人們
10月1日國慶完成

想佢地好過d喇過,你地就勤力d爬文啦
MyNameIs

加油加油~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-1 00:50 發表
my god!!!你地鞋油給錯人了..更新檔不是我負責的..我只是箭耙
更新包係咪由alan整既?厲害...
已轉行玩steam版

叫人做野 係VLAN拎功勞 版主高明

紀敏姐.永遠支持你呀!! 成日幫人解答問題! 又願意幫助我地! 真係一個好難得既版主!!! l4d.+oil 整d教學又整得好好! 永遠支持你呀
Ak神手.

Really thanks to 紀敏姐, now just released 3980 pack, You really did a wonderful job

雖然我係正版既...不過見到版主你同幫手整更新既人,咁落力.真係值得支持.

to某d人...人地幫你更新,有問題就係咁批評.咁叻既話,自己整囉!再唔係~買正版丫嘛!

我不嬲都撐紀敏架啦

引用:
原帖由 sapphire4890 於 1-10-2009 11:59 AM 發表
叫人做野 係VLAN拎功勞 版主高明
此言差矣!此言差矣!
你掉轉晒黎講...
叫人做野果個5係我...我只係擋箭牌
而且我功不在更新檔
引用:
原帖由 682 於 2-10-2009 12:02 AM 發表
我不嬲都撐紀敏架啦  
682..aababdddd!!>3<
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

反智行为... 鹅玩L4D每隔几十秒就会卡...从此与L4D断绝关系.

引用:
原帖由 azxcvos123 於 4-10-2009 08:57 PM 發表
反智行为... 鹅玩L4D每隔几十秒就会卡...从此与L4D断绝关系.
是配備問題吧?!或者你試試把視訊效能設定降低
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

發新話題