發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
咁個特殊效果係咩呀~~~~~?

引用:
原帖由 hahahaka 於 2011-8-11 02:26 發表
咁個特殊效果係咩呀~~~~~?
我保持神秘,
完成任務後請自行檢查你的[飾物]法頓

更新:
三重火球術重做
三重火球術 -> 火球術EX
CD: 3秒 -> 2秒
數量: 3 -> 1
保留舊有火球術的TK效果(自救)
再加附加燃燒效果(即燃燒瓶的附加燃燒)

更清楚地顯示任務提示

即將正式加入任務系統 (是為了法頓研究所而製.. 邪惡計劃)

即將正式加入任務系統 (是為了法頓研究所而製.. 邪惡計劃)

法頓黑化了

更新:
新增任務二 - 小頓的哥哥

請問平時多數幾點開ser&關ser

另外如果用第2個名玩 可唔可以讀取返舊名個save

回復 278# 的帖子

係唔得既                                  

平時大約下午2點~3點開SER

改名 - 唔得
你只可以重新升

點解下載左個OUTPOST2附加元件
見到有OUTPOST2附加元件
但係都係入唔到你個場呀

引用:
原帖由 siufai723 於 2011-8-18 22:11 發表
點解下載左個OUTPOST2附加元件
見到有OUTPOST2附加元件
但係都係入唔到你個場呀
Outpost2
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=4867

請確認你的outpost版本與上link相同

再唔得就m群搵我啦=]

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-8-19 01:42 發表

Outpost2
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=4867

請確認你的outpost版本與上link相同

再唔得就m群搵我啦=]
我都係呢個網到下載
都係唔得
M群見唔到有上

引用:
原帖由 siufai723 於 2011-8-19 02:08 發表

我都係呢個網到下載
都係唔得
M群見唔到有上
想問一下具體情況
例如: 如何入唔到, cap圖, 張圖放左係邊, 等等

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-8-19 15:38 發表

想問一下具體情況
例如: 如何入唔到, cap圖, 張圖放左係邊, 等等
我放左係steampps\common\left4dead2\left4dead2\addons

仲有點解我見唔到M群有上既

引用:
原帖由 siufai723 於 2011-8-19 16:16 發表

我放左係steampps\common\left4dead2\left4dead2\addons

仲有點解我見唔到M群有上既
你試下係m群講野搵我吧= =

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-8-19 20:03 發表

你試下係m群講野搵我吧= =
我只見到M群離線 未見過M群有上過線
之前加個D M群一加就有上線 呢個就唔見佢上線
重加過都係咁

發新話題