發新話題

[挑戰] 無限團的有品行為

[Close]
引用:
原帖由 無限.少 於 2007-9-30 01:05 發表

我們約戰時有說過什麼時候開始,什麼時候結束嗎?
別再無理取鬧了
就你這一句來說~
可以睇得出你地團是無耻~同打橫黎講

引用:
原帖由 恋柔ㄍsIU亞 於 2007-9-30 01:05 發表
大家去休息吧= =訓醒教就無火氣的了= =

咁樣落去只會永無休止
冇所為~
睇下邊個蝕底^^

沒話可說?我們在打字~冇說話~你有幻聽?
好心你啦~現在無限得番你個厚面皮係到嘈~學下人地啦
硬何況佢地無理取鬧lo~真係厚面皮
你地話下次打~=拒絕左我地啦~傻仔

回哂佢

引用:
原帖由 『楓』﹏杰 於 2007-9-30 01:05 發表
咪係lo~佢係要罵戰~冇計wo~~~
我只想表達今次事件相方都有責任,
請不要再將所有責任放到無限團身上,
無意挑起罵戰

引用:
原帖由 無限.少 於 2007-9-30 01:08 發表

我只想表達今次事件相方都有責任,
請不要再將所有責任放到無限團身上,
無意挑起罵戰
我唔覺雙方有責任啵~^^
好似得你地團有責任咋啵^^

引用:
原帖由 『楓』﹏杰 於 2007-9-30 01:07 發表
沒話可說?我們在打字~冇說話~你有幻聽?
好心你啦~現在無限得番你個厚面皮係到嘈~學下人地啦
硬何況佢地無理取鬧lo~真係厚面皮
你地話下次打~=拒絕左我地啦~傻仔

回哂佢 ...
第一個回左了...
是你團長說我在出聲的喔^^你在串你團長嗎~?
第2,3個看不出有任何要回的地方^^

挑起罵戰果個係你啊~咩責任~爆粗責任~我地有~仲有d咩

引用:
原帖由 JaSoNOoOoOo 於 2007-9-30 01:08 發表

我唔覺雙方有責任啵~^^
好似得你地團有責任咋啵^^
到現在你還是不明白就是你的責任了...

無限團團戰金句:我們約戰時有說過什麼時候開始,什麼時候結束嗎?
別再無理取鬧了
就無限團這一句來說~

我不嬲串團長~有問題?串埋你~有問題?

大大快1千貼hahahaha

引用:
原帖由 無限.少 於 2007-9-30 01:09 發表

到現在你還是不明白就是你的責任了...
你地團都幾勁~
不虧是無耻同冇道理~

無限團團戰金句:我們約戰時有說過什麼時候開始,什麼時候結束嗎?
別再無理取鬧了
就無限團這一句來說~

唉~人地都厚面皮ge~

引用:
原帖由 『楓』﹏杰 於 2007-9-30 01:09 發表
挑起罵戰果個係你啊~咩責任~爆粗責任~我地有~仲有d咩
約戰時我方於第一埸結束後人手不足:我方責任,
之後你方約戰我方沒有說明再戰時間:我方責任,
於5:00pm我方約戰你方你方人手不足:你方責任,
之後你方拒絕完成今次計分戰:你方責任,
明白了沒有喔^^?

發新話題