發新話題

[閒聊] 同女友出街 咩地方最好!!!!!!!!

[Close]
引用:
原帖由 小御 於 2009-9-20 16:29 發表
咁咪要長眠??????????????????????
國王會叫我起身吃飯
別跟老子提長大,膩了……

喔喔.................

出街先

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-20 16:40 發表
出街先
白白,慢慢行

你地咁樣吹咗22版,係咪我殺一儆百先安樂...

回復 215# 的帖子

你呢句講左好多次= =
按下圖進入正規區

嗱,你講架,就找你開刀先...

呢個帖咁多人回-.-

vLan 版 電車男 ?

((`'-"``""-'`))  
) - - (  
/ (o _ o) \  
\ ( 0 ) /  
_'-.._'='_..-'_  
/`;#'#'#.-.#'#'#;`\  
\_)) '#' ((_/  
#. ☆ ☆ ☆ #  
'#. 加油 ! .#'  
/ '#. .#' \  
_\ \'#. .#'/ /_  
(((___) '#' (___)

回復 217# 的帖子

我一直緊貼主題架....版主大大
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]Andy 於 2009-9-20 16:56 發表
我一直緊貼主題架....版主大大
我唔覺喎,你地果三劍俠發功,攪到水區氾濫...   昨日我已被迫關咗不少帖...

老實講 我地不知不覺拉埋哂  自從我叫左八咫鳥入黎vlan玩 我地就開始搞到水區氾濫
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-9-20 17:27 發表
老實講 我地不知不覺拉埋哂  自從我叫左八咫鳥入黎vlan玩 我地就開始搞到水區氾濫
啊原來我是源頭啊QAQ。
=.=大概習慣了..

引用:
原帖由 八咫乌 於 2009-9-20 18:18 發表

啊原來我是源頭啊QAQ。
=.=大概習慣了..
原來反濫的原頭是  八咫乌 @@ 我還以為是 [url=space.php?username=%E6%A5%B5%E9%81%93%E7%BE%85%E5%89%8E]極道羅剎[/url]  現在都很少看見他了

引用:
原帖由 豆腐_小丁 於 2009-9-20 18:57 發表

原來反濫的原頭是  八咫乌 @@ 我還以為是 極道羅剎  現在都很少看見他了
=.=我覺羅刹系圖區多D

發新話題