發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 19:56 發表
柒夠就LOOP返D圖出黎自HIGH 真陰公
幾陰公, 係咁LOOP 都唔識還擊 做死狗
識答就答, 唔識答咪逃避扮見唔到啊 ?
笑到我反肚 見字似見鬼咁
鐘意LOOP又點啊 ? 你答完我咪唔LOOP囉
最驚你唔答炸
我LOOP你又好嬲啊 ? 又想咬我啊

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 19:34 發表

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 19:08 發表

事實係點人所共見

大家唔會見到有人食飯個時大大聲講:我依家用筷子夾起D飯放入口喇

點解你可以咁柒?

人所共見 ? 人呢 ? 邊度有人 ? 又FF大家 ?
得你自己 VS 全世界,
點解我只係見到有人笑你引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:28 發表
你唔敢比SOURCE呢點 咁簡單用黎證明你既指控係岩既都唔做 點解呢?  大家都知咩料啦 講咁多經晒勁氣

大家知咩料 ? FF 邊度大家? 我只係見到有好多人笑你, 你自己逃避人地既文字, 好似見鬼咁
「大家」都知你咩料啦, 照妖鏡哥
自己寸自己, 笑死我
聲稱好多人笑 那邊廂問:人呢? 邊度有人? ;P
估有5個人笑我

回復/查看
/ 2047
冇留言既都唔係人 所以唔可以用"大家"字眼

柒晒就重新LOOP? 1.帶頭虧 2.話我問YAN電話 3.數人數 冇左回柒事喇?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 20:01 發表

聲稱好多人笑 那邊廂問:人呢? 邊度有人?
估有5個人笑我

回復/查看
195 / 2047
冇留言既都唔係人 所以唔可以用"大家"字眼
下 ? 無人咩?
你點証明到2047人無人笑你?
你點証明到 2047人 支持你 ?
既然你咁鐘意做法官大人 証據呢?
原來有人咁膚淺有博士睇呢D數字
我個口都識講 我網吧後面企住幾十個人笑你啦咁又點計啊, 博士?

龍門搬上太空比人識穿夾硬扯返落黎既感覺如何?

逐點討論啦 你D馬嬲把戲完全係傻仔所為

點解你會覺得我係問緊YAN拎電話? 請解釋

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 20:05 發表
下 ? 無人咩?
我個口都識講 我網吧後面企住幾十個人笑你啦咁又點計啊, 博士? ...
何以要証明到2047人無人笑你?
何以要証明到 2047人 支持你 ?
索K索上腦?
依家指緊你自相矛盾 一時話好多人 一時話人呢? 邊度有人?
你中文水平到底有冇小三程度? 完全係晒我時間

我今日可以玩你玩到聽朝都得

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 20:02 發表
柒晒就重新LOOP? 1.帶頭虧 2.話我問YAN電話 3.數人數 冇左回柒事喇?
首先, 你不如講帶頭虧有咩問題?
有無大木博士証明到先?
20頁 我已經捉到你有錯字, 咁又點 ? 重點係邊? 呢個POST係捉錯字?
自己比人捉哂証據, 無野捉人 要慘到要捉人錯字, 笑左

第2: 有哂圖, SOURCE都屈你咩 無做過怕咩應, 只係呢點你覺得有問題, 咁即係我全部講既野你都同意啦

第3:下 ? 無人咩?
我個口都識講 我網吧後面企住幾十個人笑你啦咁又點計啊, 博士?

咁你答到我未 答到我未?
1: 做乜做狗公
2: 做乜扮檢舉專員
3: 做乜逃避問題?
4: 做乜發火做顛狗鬧人
5: 做乜自打咀巴
6: 要SOURCE ? 你自己殘廢唔識搵 ?
7: 做乜扮法官大人狂要SOURCE?
8: 問你大家知咩料 ?

邊度有大家 ? FF大家 ? 個帖2000個人 邊度証明到有人支持你?

9: 做乜扮法官大人捉人字?
10: 比人捉到自己照妖鏡 係唔係好嬲? 嬲到跳制咬人 ?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 20:10 發表
我今日可以玩你玩到聽朝都得
笑死我, 我不斷COPY D字都已經搞到你嬲到跳制
又真係幾好玩既, 廢青
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 20:08 發表

何以要証明到2047人無人笑你?
何以要証明到 2047人 支持你 ?
索K索上腦?
依家指緊你自相矛盾 一時話好多人 一時話人呢? 邊度有人?
你中文水平到底有冇小三程度? 完全係晒我時間 ...
無人迫你哂時間, 你自己又FF有人用槍指住你哂時間咩
認真, 好笑

照妖鏡哥喎點敢得罪, 郁D就話人係「狗」,「細路」,「吠」,「垃圾」
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-1 09:45 發表
小學 雞SING收能皮啦 你老母個西比人吊穿晒喇
又成日發顛鬧人喎 好驚驚架人地

逃避左幾10次, 見到照妖鏡哥都覺得可憐, 唔講以為我鞭緊屍
我好想知, 你可唔可以應下我

幾陰公, 係咁LOOP 都唔識還擊 做死狗
識答就答, 唔識答咪逃避扮見唔到啊 ?
笑到我反肚 見字似見鬼咁
鐘意LOOP又點啊 ? 你答完我咪唔LOOP囉
最驚你唔答炸
一直逃避現實, 現實既你都幾可憐,
我LOOP你又好嬲啊 ? 又想咬我啊

喂, 你咁鐘意扮檢舉小組,
不如開個團叫做神經科檢舉小組最終幻想FF下啦

笑死我

狗公好好味道, WOWO

幾時開班教大家溝女心得

睇到我嚇一跳

引用:
原帖由

卍龘

於 2014-7-16 20:02 發表

喂, 你龍門完未 ? 你D詞語多到咁既, 好似呢條友既, 只係識講一句, 唔得, 笑到肚痛

答左你囉
首先, 你不如講帶頭虧有咩問題?
有無大木博士証明到先?
20頁 我已經捉到你有錯字, 咁又點 ? 重點係邊? 呢個POST係捉錯字?
自己比人捉哂証據, 無野捉人 要慘到要捉人錯字, 笑左

第2: 有哂圖, SOURCE都屈你咩 無做過怕咩應, 我只係COPY出黎比人睇, 我無100%講過你問人拎電話,

我第一頁列左咁多野,

只係呢點你覺得有問題, 咁即係我第一頁D 7野所有講既野你都同意啦

第3:下 ? 無人咩?

咁你答到我未 答到我未?
1: 做乜做狗公
2: 做乜扮檢舉專員
3: 做乜逃避問題?
4: 做乜發火做顛狗鬧人
5: 做乜自打咀巴
6: 要SOURCE ? 你自己殘廢唔識搵 ?
7: 做乜扮法官大人狂要SOURCE?
8: 問你大家知咩料 ?

邊度有大家 ? FF大家 ? 個帖2000個人 邊度証明到有人支持你?

9: 做乜扮法官大人捉人字?
10: 比人捉到自己照妖鏡 係唔係好嬲? 嬲到跳制咬人 ?

回復 209# 的帖子

發新話題