發新話題

絕信求教

[Close]
引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 15:57 發表
09621345睇来係你唔明35re  e個問題。
7水雖然你明白e2句係講乜,但係5人個方對3人個方要求re係可以接受【但如果5個人方打繼續的話,這5人個方係冇權】你明白嗎?只不過係3人的一方擁有優先權,確定re不re,如果不re,但5人個方 ...
咁我想知個優先權有咩用?

姐係話3人一方有"權"首先提出唔re

跟住5人一方就等3人一方話唔re之後再話re定唔re?

你覺唔覺得好唔合邏輯?

可以肯定同你講 對面就算淨番一個 佢話唔re都會繼續打埋
因為優勢係我地5人呢面

當然 就 三分天下果種情況離開遊戲並唔算"惡意走場"
只不過係開左波先知打35 覺得無癮先走

談話到此為止,不想再跟你們爭執,你地有你地嘅意見,我有我嘅意見,再嘈落去都冇意思。
x_xD 你成熟d喇乜x?係要我打出來?e加野大家心照喇。以你e幾句已經證明!

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 03:14 發表
其實夜夢你地團出名X王,問下同你地打過d人都知,邊個X邊個先,大家心中有數喇,講到明就沉喇,小弟至今味走過場,我明白對走場嘅人嘅感受,但因小小野就camp圖,一d機會都冇,咁真係睇唔過眼,咩死亡筆記,以為自己係死神咩,睇小d動漫喇,e幾 ...
或姐你覺得我地cap*走場圖很無聊  
但係希望你明白  
ser1 007場已經少之又少  
仲成日會因為呢d你所謂既"小小事"而係咁re re re  
呢種情況下  真係會令人崩潰 亦令人感到憤怒。  
如果閣下認為走場係小小事
咁請問  貴團會唔會容許走場的團員?
我相信應該都唔會容許啦下話 (除非  貴團係....)
而唔容許既原因係咩呢?  我相信你應該明白啦下話  (除非  閣下亦係.....)
咁你明白左原因  仲會唔會話走場係 "小小事" 呢?

何況  我地cap圖亦會比機會人再入  唔係見親即踢  
只係大部份人  仍然再走場姐...

希望  身處"多人玩007多到唔怕走場既ser2"的你 可以明白我地既感覺

無謂下次話人走場  比人一句"證據呢?"就比人串疾丫...

*註 cap圖唔係camp圖  cap一字出自英文字 capture

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 19:28 發表
談話到此為止,不想再跟你們爭執,你地有你地嘅意見,我有我嘅意見,再嘈落去都冇意思。
x_xD 你成熟d喇乜x?係要我打出來?e加野大家心照喇。以你e幾句已經證明! ...
你真係好好笑
打出黎咪打出黎
我都刻意用埋你d語言
點知都係同你溝通吾到
我都無辦法
點知比你話返我
who fxxxing care?
無冕者

你可能覺得我吾成熟
但句句重點
句句到肉
你自己諗
無冕者

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 19:28 發表
x_xD 你成熟d喇乜x?係要我打出來?e加野大家心照喇。以你e幾句已經證明! ...
無 我未依你意見提出疑問

照你意思姐係35局面就可以任何一方提出re 而不論另一方贊成與否?

咁就係你所想表達既公平?

其實夜夢你地團出名X王,問下同你地打過d人都知,邊個X邊個先,大家心中有數喇,講到明就沉喇,小弟至今味走過場,我明白對走場嘅人嘅感受,但因小小野就camp圖,一d機會都冇,咁真係睇唔過眼,咩死亡筆記,以為自己係死神咩,睇小d動漫喇,e幾句並非有意踩你地,只不過係睇唔過眼你地嘅作風,要咁樣記名,你不如去**廣告**挽,有記名程式,唔洗日camp夜camp咁麻煩,係vlan挽,冇e個程式可能因為【比走場玩家一個機會。】
為何35,5人方面的一方就冇機會話事?你3人方面的一方說繼續打落去,但5人那邊有人會覺得咁小人為何要繼續打落去?不如重新開場打翻55不是更好?你挽得絕信差不多都係為求快感,絕信少人會好挽?之前我成日同某人打25,都咁樣比人話過 : 好悶,快g把,再開打55,靜係得2個對面,都唔好挽,多d人開心d,就算比你地屠都冇所謂,大家打機都係求開心,為求開心而不悶!
最後個人認為三分|天下再這場35而re并沒錯

紅字為不理解部份

信長高級區唔係捉緊走場?
捉走場唔係用cap圖方法?
得 或者另一個角度睇 信長係vLan war3既主要發展地圖,所以較為重視玩家品質 保證有良好既遊戲風氣
但係咪代表綜合區可以任意走場?
你都提過 5打5多人先好玩 咁場主確保玩家質素 cap圖唔比走場人士入自己場,以防佢地重施故技 有問題嗎?

你玩緊一場55 開左波 打10分鐘對面走2件 姐係re得(依你說法)
跟手佢地再入場 (比次機會啦 求開心姐)
之後再2個一齊走場 (又要re)
跟住你再開 佢地入番泥
你會點?
可能你會問 點解你走場?
依足你角度:打機求開心 岩岩果場我玩得唔開心 開始過另一場再求開心未仲好

我發現 織田夜都係唔睇題目
人地係35開波走場 唔係35選擇re 我話35re只係舉例
你都話你打過25 甘你一開波對面走1個叫唔叫走場
不能理解

如果你甘都話唔洗記名的話,甘也ok
下次我齊3fd玩ARS 一v中廢英即刻話re

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 18:58 發表
你地自己諗下,如果你地5個,對面得3個人,你地會唔會繼續?
岩岩先睇到呢句 我好想講下
我玩絕信
10場有8場都見到偷錢
10場有5場都見到主力英
當呢2個情況一齊發生ge時候再加上偷錢走場ge時候
就發生主力英特然上神ge情況
呢個情況 3個係仲難打過5個,比人反g機會變得好大

然而我係咪講一句re,然後走佬就得?re得ga麻

引用:
原帖由 09621345 於 2012-11-19 20:21 發表
我發現 織田夜都係唔睇題目
人地係35開波走場 唔係35選擇re 我話35re只係舉例
你都話你打過25 甘你一開波對面走1個叫唔叫走場
不能理解

如果你甘都話唔洗記名的話,甘也ok
下次我齊3fd玩ARS 一v中廢 ...
唔好咁細佬好冇呀?3fd挽?所以我已經講佐,你地係要咁,我都冇辦法,你地ed諗法令人無法溝通!

回復 190# 的帖子

你在講什麼?對題吧
唔好一句 :唔好甘細佬好冇呀?就完事
我已經好和氣,要炮你 我相信十分簡單

而家邊個唔睇清楚呀? 唔該你 真係唔該你 睇清楚呀
唔係35re 係35開波走場呀

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-11-19 12:55 發表

呢度唔係少數服從多數既遊戲
有人數差異時一向都係少人方話事
對正/絕信有一定既資歷,必定知道呢兩句
35係唔公平,兩位係無錯,不過只係對3人方唔公平
3人方都未出聲,5人方就出聲,贏了遊戲,輸了人品,值得嗎? ...
唔討論對錯
只講我個人觀點先
個場我唔知佢地會35開波,而入到去見到35,我覺冇隱所以打左句"俾你地34"就走左,如個位小朋友可以提供埋rp就最好.個場我肯定冇出英,以此可以證明到我純粹覺35冇隱所以離開遊戲
而貼圖個位小朋友見到有人話我勁就去搵張咁既圖話我走場
仲要打埋讓我地35我都走場,哩句我覺到係污辱緊我所以先攻擊佢,貼圖個位小朋友希望你可以提供埋55我嬴你既rp,我冇記錯既話應該係嚮你提供既55我輸俾你個場既上/下1場(如果貼圖個位小朋友會覺好瘀而唔想提供rp本人都能夠理解)
未同我玩過既人完全可以係佢貼既2張圖諗到我既人品係點,
最後贈幾句俾夜夢團既小朋友們,想上位都要諗清楚咩係自己做既野會唔會影衰左個團.

回復 193# 的帖子

呢篇回復比較合理

挑 夜夢班人不嬲串77    絕信洗人泉 嗯 係呀你地係得絕信勁 吾知道你地邊位人兄去信04打街俾人屠  入邊又要炮又要無料扮4條     失望 下次打街 帶點實力來  謝。

為妳做到最好

發新話題