發新話題

絕信求教

[Close]
引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-11-19 02:22 發表

好明顯係貴團d人羞辱我先囉ok?
如果唔係你插隻腳埋黎,我回完佢地第1張貼就唔想再理佢地
我第1張貼有羞辱你地團?
35離開遊戲仲當走場?我都真係唔知你由邊度搵到絛咁既規矩出黎
而我初初玩魔獸既時候就已經見到有人講過35已經令遊戲唔公平,係35既情況下離開遊戲都唔當走場之類既說話
我相信好多人都知哩絛規矩,我叫你教佢我都真係唔知你會唔知哩絛規矩,我以為你係會為左你個團而癲到是非黑白
講真,同我玩過既人都知我份人係點,人地唔搞我先我都唔會去插佢,
如果貴團既人士再係咁不知所謂,我都唔會客氣
雖然冇乜閒情,但係我都唔希望d人講到絕信就會諗到係1班不知所謂既小朋友遊戲
引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 03:14 發表
其實夜夢你地團出名X王,問下同你地打過d人都知,邊個X邊個先,大家心中有數喇,講到明就沉喇,小弟至今味走過場,我明白對走場嘅人嘅感受,但因小小野就camp圖,一d機會都冇,咁真係睇唔過眼,咩死亡筆記,以為自己係死神咩,睇小d動漫喇,e幾句並非有意踩你地,只不過係睇唔過眼你地嘅作風,要咁樣記名,你不如去**廣告**挽,有記名程式,唔洗日camp夜camp咁麻煩,係vlan挽,冇e個程式可能因為【比走場玩家一個機會。】
為何35,5人方面的一方就冇機會話事?你3人方面的一方說繼續打落去,但5人那邊有人會覺得咁小人為何要繼續打落去?不如重新開場打翻55不是更好?你挽得絕信差不多都係為求快感,絕信少人會好挽?之前我成日同某人打25,都咁樣比人話過 : 好悶,快g把,再開打55,靜係得2個對面,都唔好挽,多d人開心d,就算比你地屠都冇所謂,大家打機都係求開心,為求開心而不悶!
最後個人認為三分|天下再這場35而re并沒錯
呢度唔係少數服從多數既遊戲
有人數差異時一向都係少人方話事
對正/絕信有一定既資歷,必定知道呢兩句
35係唔公平,兩位係無錯,不過只係對3人方唔公平
3人方都未出聲,5人方就出聲,贏了遊戲,輸了人品,值得嗎?

我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-11-19 00:41 發表

我有叫過re?
你地可唔可以搵d大既出黎回貼?
你d咁既小朋友連篇文都睇唔明就插隻腳埋黎只會令你地個團越來越難堪

唔介意你抽水
不過想擦鞋就去佢地團版,靜靜雞咁擦都冇咩人會知
建議你 ...
上次仲叫我d團員入人團
我可以點回報?
街場屠你?

09621345睇来係你唔明35re  e個問題。
7水雖然你明白e2句係講乜,但係5人個方對3人個方要求re係可以接受【但如果5個人方打繼續的話,這5人個方係冇權】你明白嗎?只不過係3人的一方擁有優先權,確定re不re,如果不re,但5人個方都可以提出re

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 15:57 發表
7水雖然你明白e2句係講乜,但係5人個方對3人個方要求re係可以接受【但如果5個人方打繼續的話,這5人個方係冇權】你明白嗎?只不過係3人的一方擁有優先權,確定re不re,如果不re,但5人個方 ...
結論:3個人係無得話事 完 係咪咁1路睇1路笑
無冕者

織田夜 大家1 1 +4個街場 岩數味?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 15:57 發表
7水雖然你明白e2句係講乜,但係5人個方對3人個方要求re係可以接受【但如果5個人方打繼續的話,這5人個方係冇權】你明白嗎?只不過係3人的一方擁有優先權,確定re不re,如果不re,但5人個方 ...
5人提RE,3人可選繼續
3人提RE,那就真的RE
這就是分別
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-11-19 17:36 發表

5人提RE,3人可選繼續
3人提RE,那就真的RE
這就是分別
但係有個問題【如果5人一方要求re,而3人一方要求繼續,就一定要繼續嗎?5人個方覺得5打3會唔公平,所以要求重開,咁樣3人提出繼續,對5人提出re,只接受3人提出的繼續,這就是不公平!】如果雙方都接受繼續,這才是最公平的做法。如果一個贊成一個反對,這就要投票決定。【如果3人的一方反對就re】【5人反對就投票】這只是建議。

if( 我是5的一方,對面走場走剩3個話re,5人一方反對 ){
      係唔係仲係要繼續呀
      我知你實答唔係 A_A
      咁係唔係對5戈一方不公平
      因為5戈一方好唔想re
      What's your call?
}
一句講哂  少人話事right?
否則  是否在決定35 re唔re戈時要睇埋多人一方意見?

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-11-19 18:47 發表
if( 我是5的一方,對面走場走剩3個話re,5人一方反對 ){
      係唔係仲係要繼續呀
      我知你實答唔係 A_A
      咁係唔係對5戈一方不公平
      因為5戈一方好唔想re
      What's your call?
} ...
引用:
原帖由 x_XD 於 2012-11-19 17:06 發表
結論:3個人係無得話事 完 係咪咁1路睇1路笑
1早道出織田夜真理
無冕者

都估到你地會有d咁嘅反應,睇清楚我講咩你地先好笑喇。越睇你地留言越覺得你地細佬。

你地自己諗下,如果你地5個,對面得3個人,你地會唔會繼續?

織田夜睇下170樓先
你話1 1 唔夠打 我同佢配4個街場

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 18:55 發表
都估到你地會有d咁嘅反應,睇清楚我講咩你地先好笑喇。越睇你地留言越覺得你地細佬。
你除左無野講再加插人身攻擊 話人細路 你仲識乜X?自己講野1999 打野就痴埋一舊Enter都懶 仲叫人睇清楚睇你AB眼?得你識痴埋1999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999?細路?你扮乜X?打字又吾敢講 求9其打個X 我XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX?你講左野?XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX?
無冕者

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 18:58 發表
我鄭重告訴你  我會繼續   不過通常唔洗10秒對面就會唔見哂

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-19 18:58 發表
我地會 因為我地係想好好地gg一場不過對面一定走哂

發新話題