發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
編輯先生話 Yan BB 對我有評價 問我想唔想睇呀~ 然後笠好個頭盔刪左佢 比我發現後再褪返半個頭盔加返張圖

編輯先生拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢比人睇呀?

自己以為YAN係我個FD走去PM人 你係咪柒成咁呀?
唔係好威拎D PM黎串既咩? 冇內容? 又要威又要戴頭盔?

有內容未? 又要威又要戴頭盔?

真正既狗公 咪就係會私底下PM人個D 呢點YAN BB應該好清楚  

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:42 發表
編輯先生話 Yan BB 對我有評價 問我想唔想睇呀~ 然後笠好個頭盔刪左佢 比我發現後再褪返半個頭盔加返張圖

編輯先生拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?

...
我留緊底啊, 一陣你又刪左去就唔好啦
好似你驚到9秒9刪左自己個人空間D回覆咁都唔知你咁驚青做乜, 照妖鏡照下自己有咩問題, 做得出唔怕應.

我呢度得圖, 無SOURCE, 你係唔係要LINK?
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:25 發表

圖梗唔係證據啦傻仔(恕我直言) 圖既所帶出既訊息內容先係證據之一呀
加上你無LINK比 點比人知我講得岩唔岩? 講咁多版 不斷搬龍門就係連SOURCE都唔敢比
...
抽水抽到人地崩崩跳真好玩

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 18:47 發表

我留緊底啊, 一陣你又刪左去就唔好啦
好似你驚到9秒9刪左自己個人空間D回覆咁都唔知你咁驚青做乜, 照妖鏡照下自己有咩問題, 做得出唔怕應.

抽水抽到人地崩崩 ...
拉左十幾頁布 終於"編輯"好個SOURCE可以發佈拿?

留緊底(乜柒野叫留緊底,呢D叫BACKUP)? 咦? 你唔係唔知我問緊咩SOURCE既咩? 依家又知拿?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:25 發表 圖梗唔係證據啦傻仔(恕我直言) 圖既所帶出既訊息內容先係證據之一呀加上你無LINK比 點比人知我講得岩唔岩? 講咁多版 不斷搬龍門就係連SOURCE都唔敢比 ...
抽水抽到人地崩崩跳真好玩

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:52 發表

拉左十幾頁布 終於"編輯"好個SOURCE可以發佈拿?

留緊底(乜柒野叫留緊底,呢D叫BACKUP)? 咦? 你唔係唔知我問緊咩SOURCE既咩? 依家又知拿?
你邊度要SOURCE啊 ? 講埋邊樓OK?
即比囉, 咁多口水 ?
真係好驚架喎我, 定係你自己好驚會覺得人地會好驚架?
SOURCE 對你好重要咩?
你講邊度要SOURCE先啦
唔講以為你想我比你狗公D SOURCE你架

你不斷大叫 SOURCE SOURCE ,  我都唔知你想要咩SOURCE
仲諗住隻狗個名叫SOURCE

既然你自認要做殘廢, 飯來將口既小孩 我會可憐比你架喎
乖, 你想要邊隻狗糧, 我一定會買比你
但你要話我知, 你想要邊隻狗糧先得架

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:15 發表
編輯哥真係拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢 ...
引用你D字 真係笑爆肚
唔洗不斷洗POST喎, 你既醜事已經比你照哂出黎,
你個BB一定睇到架
名副其實既照妖鏡哥
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-16 20:59 發表
唔講咁多喇,廢事YAN BB又要擔心我會同人嘈交
發完姣未 ,

狗公好好味道, WOWO

自己既狗公行為 洗唔洗要SOURCE ?
多謝你帶給我們無限既歡笑

@@咩事仲嘈緊0.0
TLH~~

引用:
原帖由 +碎×°夢ˍ 於 2014-7-16 18:59 發表
@@咩事仲嘈緊0.0
乜有人嘈緊咩 ? 我一直輕輕鬆鬆講下笑帶歡樂比大家笑下
乜我激到有人崩崩跳咩

回復 155# 的帖子

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢比人睇呀?

自己以為YAN係我個FD走去PM人 你係咪柒成咁呀?
唔係好威拎D PM黎串既咩? 冇內容? 又要威又要戴頭盔?

真正既狗公 咪就係會私底下PM人個D 呢點YAN BB應該好清楚  

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 19:04 發表
乜有人嘈緊咩 ? 我一直輕輕鬆鬆講下笑帶歡樂比大家笑下
乜我激到有人崩崩跳咩
事實係點人所共見

大家唔會見到有人食飯個時大大聲講:我依家用筷子夾起D飯放入口喇

點解你可以咁柒?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 19:05 發表

...
照妖鏡哥, 拿手絕學, 發姣
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-16 20:59 發表

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:42 發表
自己以為YAN係我個FD走去PM人
之後又帶頭虧, 唔係FD

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 19:09 發表

照妖鏡哥, 拿手絕學, 發姣

唔講咁多喇,廢事YAN BB又要擔心我會同人嘈交http://www.ipve.com/bbs/images ...

之後又帶頭虧, 唔係FD

閣下中文水平極高 長期安在家中既成果?

回復 162# 的帖子

補充:
你咁講法 即係自爆真係以為我同佢係FD先至PM佢
你睇完佢既回覆都仲以為我同佢FD 即係話短消息D內容根本微不足道 你就貼張圖問人想唔想知佢對我有咩評價

你又柒左喇

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 19:11 發表

帶頭虧

閣下中文水平極高 長期安在家中既成果?
帶頭虧梗係有意思, 形害閣下既頭虧到笑 咁都唔識 ?
可想閣下中文水平極高 長期安在家中既成果?
咁都唔知啊 ? 智力果然非同凡響, 哈哈
我建議你寫信投訴TVB節目啦
味分高下, 玄來如此, 智在必得, 橫掃千金 幾十套都係咁
人地捉你狗公, 自打咀巴, 扮檢舉人員, 被人圍, 逃避現實, 發顛鬧人, 搞笑道理等等
比人激到好嬲啊 ? 之後乜都捉唔到我, 轉捉人字, 但又捉錯哂, 7到唔敢睇

發新話題